Produtsendid leidsid mind kuidagi läbi ühe mu tänuliku kliendi," räägib Tarmo Buduaarile ja lisab, et saate meeskonna poolt pakuti välja 14 erinevat haiguslugu ja lahendamata situatsiooni, millest vaid kahe lahendamine oli nn küsimärgiga. Eesti soost ravitseja usub, et pole ravimatuid haigusi, küll on aga ravimatuid inimesi.

Tarmo lahendab ravitsejana seinast seina kõiki probleeme, millega kaasaegne teadus hakkama ei saa. Muuhulgas tegeleb ta inimese isikliku energiaga. "Selle energiatöö tulemusel toimub energeetiline muutus paremuse poole ja immuunsüsteemi tugev tõus. Seejärel teab juba igaühe organism ja isiklik karma, mida edasi teha. Jumala tööd ma enda peale ei võta, aga inimene, kui tema tegelik potentsiaal avada, võib eneses avastada uskumatuid tagavarasid, millest tal aimugi polnud või millesse ta uskuda ei julgenud."

Tarmo jääb oma kuulsatest Hollywoodi patsientidest rääkides tagasihoidlikuks, kuid kuluaarides sahistatakse, et teiste seas on temalt abi saanud ka armastatud filmistaar Jennifer Aniston.