Piritalt pärit ilmakuulus florist Tatjana Tridvornova, kes rõõmustab eestimaalasi peagi taas Tallinna Lilleballiga, on vaat et mõjukaim Eesti kodanik Venemaal! Igal juhul avaneb tal peagi võimalus katta Moskva Punane väljak 179 x 179 meetri suuruse lillevaibaga, milleks sai daam kooskõlastuse just kolmapäeval.

Tridvornova on kaunistanud  paljude mõjukate inimeste pidusid. Tuntuim neist on krahv Boris Ter-Avanesova Vladimiri poja pulm Moskvas – pulmalilledeks kulus 50 000  pojengi! Enne pidu Moskvas kohtusid pulmakülalised aga hoopis Sotšis, kuhu lennati eralennukitega Armeeniast ja Moskvast. Territooriumi valvas tuhat turvameest. Peokaunistuste kallal nägi kolm päeva vaeva nelikümmend viis floristi, laval tegi samal ajal heliproovi Enrique Iglesias...
Teine suurem pulmapidu Tatjana portfolios on  kuulsa vene lavastaja Nikita Mihhalkovi poja Stepan Mihhalkovi pulm. Stepan saabus külaliste ette pruudi juurde valgel hobusel! Paljudest säravatest töödest peab Tatjana aga sõlmitud vaikimislepingute kohaselt vaikima. Hiljuti korraldas ta pulma meeskonnas, kus keegi korraldustiimist  ei teadnud kuni lõpuni välja, kelle pulm see üldse on!

Tatjana on korraldanud ka ajakirja Forbesi järgi Venemaa rikkaima mehe Алишера Бурхановича Усманова sünnipäeva.
«Olen käinud Tatjanaga korduvalt sünnipäevadel ja pulmades, kus on külalistele laulnud näiteks J Lo,» seletab Tatjana sõber, Tallinna Lilleballi peakorraldaja Heiti Põder. «Prantsusmaal Le Napole lossis kestis pulm kolm päeva, laulis Gipsy King, Patricia Kaas, Anastacia ja muidugi Vene estraadi koorekiht. Ühes sajandi pulmaks tituleeritud pulmas laulis lõpuks hoopis Mariah Carrey, sest Robbie Williams jäi haigeks... Samasse pulma oli Tatjana kutsunud mängima ka Bel-Etage’i orkestri Mart Sanderiga, kes on ka iga-aastasel Tallinna Lilleballil kontserdi läbiviija.» 

Tänavuse Tallinna Lilleballi eelvõistluseid korraldati  sel aastal ka Samaras, Jekaterinburgis ja Vladivostokis, kust võitjad tulevad Tallinnasse 8. juunil – võistlejaid on lisaks Eestile ja Venemaale ka Hollandist ja Hispaaniast.