Hiljuti avalikustatud dokumentaalis tunnistas lauljanna, et ei jälgi pilte, mida temast igapäevaselt tehakse, vahendab Fox News.

"Mulle pole väga kasulik endast iga päev pilte näha," selgitas lauljanna dokumentaalis. "Minuga on seda paar korda juhtunud ja ma ei ole selle üle kuidagi uhke. Kui ma märkan endast pilti, millel mulle tundub, et on natuke liiga suur kõht või keegi kommenteerib, et ma olen rase, siis see lihtsalt tekitab minus tahtmise end näljutada, lihtsalt söömine lõpetada," kirjelda staar õelate kommentaaride kohutavat mõju.

Ebakindlust oma välimuse tõttu hakkas Swift tundma 18-aastaselt. "Ma mäletan, et olin siis esimest korda ajakirja kaanel ja pealkiri oli küsimus, et kas ma olen 18-aastaselt rase. See oli kõik vaid seetõttu, et ma kandsin midagi, mis mu alakõhu punni ajas. See lihtsalt jäi mulle pähe kui karistus," tõdeb Swift, et ka meedial on noorte staaride kujunemisel oma süü kanda.

Positiivsena hakkas Swiftile mõjuma kui keegi ta peenikest figuuri kiitis. "Ma läksin pildistamisele ja riietusruumis oli stilist nii rõõmus, et kõik näidised mulle täpselt sobivad. Ta rääkis, et tavaliselt peab neid kohendama, kuid minuga võib need otse modellilt võtta ja mulle selga panna. See mõjus nagu tunnustav patsutus."

Lauljanna tunnistab, et soovis oma probleemist avalikult rääkida, sest kindlasti esineb seda ka teistel noortel, kelle kehakaalu kommenteeritud on. Swift imetleb kõige rohkem neid staare, kes oma pahesid julgelt ja avalikult kirjeldavad.