Kui soovite silmi pööritada, haarake kätte värske GQ, milles TAYLOR SWIFT räägib, kuidas tema laul «Bad Blood» ei räägi üldsegi Katy Perry'st ja kuidas ta vihkab, kui inimesed arvavad, et ta on «kalkuleeriv». Kas pole kalkuleeriv ühest kalkuleerivast inimesest niimoodi öelda?

«Kas ma tulistan puusalt? Kas kõik see oleks saanud juhtuda, kui ma seda teeksin? Selles mõttes mõtlen ma tõesti asjadele, enne kui need juhtuvad. Kuid keegi võttis positiivse asja – selle, et ma mõtlen asjadele ja et ma hoolin oma tööst – ja püüdis seda minu isiklikku ellu üle kanda. Väga solvav. Sa võid ka juhuslikult kolm või neli aastat edukas olla. Juhused on olemas. Aga karjääriga tuleb teha kõvasti tööd.»
Ja Katy Perry'st tema laul ei räägi, inimesed!
«Ma pole kunagi öelnud midagi, mis osutaks sõrmega konkreetse inimese suunas, ja ma võin rahulikult magada, olles selles kindel. Ma teadsin, et seda laulu seostatakse mingi inimesega, ja kõige kergem märklaud oli keegi, kes ei tahtnud selle lauluga seostatud saada. See laul ei räägi südame purunemisest. See räägib sõpruse purunemisest.»
Peaasi, et kõik saaksid aru, et inimene, kellest see laul räägib, ei ole meessoost:
«Mind ei huvita, mida inimesed sellest arvavad. Ma lihtsalt pidin nad kõige kergemast märklauast eemale juhtima. Kuulake laulu. See ei räägi ühest kindlast inimesest või olukorrast. Kui kuulaksite minu varasemaid albumeid, arvaksite te, et see räägib mehest, kes purustas mu südame. Miski ei ole tõest kaugemal. Mulle oli tähtis näidata, et sõpruse purunemine võib olla sama hävitav kui romantilise suhte purunemine.»
Püha müristus, see on poplaul! Taylor oleks omaarust justkui uue Da Vinci koodi kirjutanud. Me kõik teame, et see laul räägib Katy Perry'st. Katy Perry arvab, et see räägib Katy Perry'st. Mis siin enam vaielda?