Nukuteatri juht Meelis Pai, kelle koduhoovist varastati eile kolmekuune tiibeti mastifi kutsikas, sai loomakese õhtuks tagasi.

Eile hommikupoolikul tegi Meelis Pai Järve keskuse lähedal kodus arvuti taga tööd. Siis tõstis ta kogu aeg truult tema kõrval istunud ja ta tegemisi jälginud kutsika välja õue asjale. «Istusin arvuti taha tagasi. Ühtäkki kuulsin väravat kolksumas,» räägib Pai Õhtulehele. «Vaatasin aknast – teda polnud ka teisel pool maja. Panin jope selga ja läksin vaatama. Süda juba ütles, et mingi jama on,» ütleb teatrijuht.

"Meil oli 13 aastat dobermann, üdini sõbralik ja suur sülekoer. Suri novembri lõpus. Lein oli suur. Maja oli tühi, tundsin, et keegi on puudu. Keegi ei jooksnud koduuksele vastu. Jenniferist oli saanud meile paari nädalaga nii truu sõber. Lastele on see kohutav emotsionaalne löök. Sinu enda aias tullakse ja võetakse loom ukse tagant ära!"

Eile andis ta otsimiskuulutused raadiotesse ja trükkis välja hulga flaiereid, mida lapsed kodukandi postkastidesse panema hakkasid. Õhtuks oli koerake kodutänavale tagasi toodud. Ilmselt lõi varas põnnama.