Täiesti pöörane tšikk. Superstaarisaatest vilinal areenile lennanud Teele Viira (23) laulab, juhib telesaateid ja – näiteks kolmapäeval ronib alla mööda Swissôteli seina!

Teele laskub 117 meetri kõrguse kõrghoone katuselt hotelli vitality ehk elujõu päeva raames.

«Olen seda korra proovinud Nukuteatris kolmemeetrise seina peal,» pajatab Teele. «Kuidas käitub minu psüühika sajameetrisel hoonel, ei oska öelda. Mulle pakuti ja olin nõus, loodetavasti julgen ka sealt alla ronida.» Teele, Teele, kahtlemata on kõrghoonelt laskuda hoopis teine tera kui kolme meetri kõrguselt seinalt sisehoovis...

Vana mägede hunt, Lumeleopard-alpinist Jaan Künnap (64) ütleb, et selles pole midagi ilmvõimatut. Tema on koos oma õpilastega laskunud 204 meetri kõrguselt Iru elektrijaama korstnast. Kõik, kes üles läksid, ka alla tulid – tervelt muidugi. «Nipp on selles, et turvavestis ja -rakmetes inimene kinnitatakse kaheksakujulise konksuga katuselt alla visatud köie külge, ja see võimaldab aeglases tempos kätega veidi tempot reguleerides laskuda,» seletab Künnap.

Saared ruulivad. Tasahilju hakkab välja joonistuma, et Hiiumaalt on pärit õrnad kaunishinged, lembelaulikud nagu Ott, Saaremaalt aga... Teele-sugused.