Länik tõdes Kroonikale, et sai uudisest teada kella 10 ajal hommikul. "Eile õhtul helistati, et mul tuleks hommikul üks väike intervjuu anda Eesti Televisioonile, hoopis mingi teise saate pärast."

Täiesti teadmatuses intervjuule saabunud Länikut üllatati suurepärase teatega, mis ta peaaegu jalust rabas. "Tegime Nõmmel, mu kodu lähedal, männimetsa all seda lugu ja ma pidin peaaegu puust kinni haarama. See oli lihtsalt nii ootamatu ja siiras reaktsioon, mul ei olnud õrna aimugi, et midagi sellist võib tulla. Ehk võibolla isegi enam ei oodanud."

Iseenesest mõistetavalt tähendab tunnustus Länikule väga palju. "Väga rõõmustav on autasu tegutsetud pikkade aastakümnete eest. Mul oli siin paari aasta eest ilus ümmargune juubel, siis saadeti mulle ääretult ilus lillekimp presidendi poolt, kuid ma ei osanud midagi arvata. Ma ei olegi isiklikult veel temaga isegi mitte kunagi kohtunud."

Tänavu suvel möödub 45 aastat päevast, mil Länik esmakordselt suuri lavasid vallutama asus, ning täis saab ka 50 aastat solistikarjääri. "Ma arvan, et sellest ei olnud presidendil üldse õrna aimugi, aga võibolla ikkagi oli. Võibolla on kusagil head inimesed jälginud mingeid aastarve. Igatahes teeb see mulle väga suurt rõõmu ja olen väga liigutatud."