Kõik tuleb bumerangina tagasi – kui 90ndatel hullutasid valdavalt Ladina-Ameerika seebiseriaalid Eesti televaatajaid, siis nüüd on käes tasumise tund! ETV hittsari «ENSV»  müüdi Euroopa kultuurikanalile Eurochannel õigusega edastada seda just Ladina-Ameerikas, aga ka Aafrikas, Kanadas, Türgis, Balkanimaadel ja mõne Euroopa riigi tasulisel kaabel- või satelliitkanalil.

«ENSV» lavastaja Ain Mäeots teab, et sarja produtsentidele on laekunud juba ka esimesed fännikirjad Venezuelast! «Väga hea ja uhke tunne on,» tunnistab Ain sarja edu. «Kui olen käinud filmifestivalidel ja inimesed on saanud teada, kui väikese eelarvega me filme ja telesarju teeme, siis see kõlab uskumatult.»
«Oleme varem müünud Eurochannelile sarja «Klass»,» ütleb «ENSV» müügiga tegelenud ETV hankija Viola Salu. Eurochannel valis nüüd välja «ENSV» kaks esimest hooaega ja seni on seda näidatud ka Prantsusmaal.
Nõukogude aja hulluse keerasid paroodiaks stsenaristid Villu Kangur ja Gert Kiiler, näitlejatena säravad ekraanil Mait Malmsten, Argo Aadli, Tiit Sukk, Laine Mägi, Raivo E. Tamm ja paljud teised.
Eksootiliselt heledapäist Tiit Sukka näevad Venezuela fännitarid loodetavasti ka edaspidi – sarjale filmitakse juba järge, mis sügisel ETV ekraanile tuleb. Elagu «ENSV», õnneks täiesti tibladevaba...