Marta Kauffman selgitas hiljutises intervjuus, et kahetseb väga oma minevikus tehtud otsuseid, mille tagajärjel ei olnud armastatud telesarjas piisavalt vähemusi esindatud, vahendab People.

Kauffman lõi sarja koos David Crane'iga, kuid tõdeb, et oleks pidanud ise oma karjääri alguses veidi detailsemalt olukorda läbi mõtlema. "Ma oleks tahtnud siis teada seda, mida tean täna. Oleks väga teistsuguseid otsuseid teinud," vabandas Kauffman läbi pisarate.

Autor selgitab, et nõuab oma firmas alati kõigilt mitmekesisusega arvestamist, kuid ei teinud ise piisavalt, et seda legendaarses telesarjas tagada. "Suudan nüüd vaid sellele mõelda."

Jaanuaris rääkis Rossi kehastanud David Schwimmer, et tema tegi mitmekesisuse tagamiseks endast kõik. "Ma teadsin väga hästi, et seal olid võrdsuse ja mitmekesisusega pahad lood ning rääkisin aastaid, et Rossil peaks olema mustanahaline kallim."

Toona avaldas Schwimmer ka lootust, et uute osade filmimisel kaasatakse rohkem erinevate rahvuste esindajaid. "Teeks ainult mustanahalistega või ainult Aasia päritolu näitlejatega uue sarja," pakkus staar.