Kahjuks peavad neiud hetke kuumimast lauljast, Eesti Laulu konkursi suurest üllatajast Tenfold Rabbiti lauljast Andres Kõpperist (21) suu puhtaks pühkima, sest – see mees on võetud!

Õnnelikuks väljavalituks, kes võib iga kell kuulda elavas esituses rabbitite «Oblivioni», on Andrese kooliõde Gustav Adolfi Gümnaasiumist Margot Vaaderpass (21), kes õpib Hispaanias Barcelonas moekunsti.

«Margot on väga õnnelik selle üle, et mu pikad töö- ja öötunnid on ennast ära tasunud – ta elab mulle väga kaasa,» kiidab Kõpper kallimat. Margot oli Eesti Laulu teises finaalis valvsalt Kõpperi kõrval, mitmel korral temaga ka ETV ülekande ajal kaadrisse jäädes.

Margotil tasub Andresel silma peal hoida, sest õrnema soo kiidusõnu ja ohkeid, kui «nunnu ja armas see Kõp-per ikka on», oli kuulda juba ka ETV koridorides. Häid ja ülistavaid sõnu tema kohta on lausunud nii lauljad Teele Viira ja Ines kui ka saatejuht Piret Järvis. Andres ise alles harjub kuulsusega ja ütleb, et see kõik on väga järsku sülle sadanud. Muide, lisaks edukaks osutunud loole Eesti Laulu konkursil on osalt Kõpperi kätetöö ka praegu kinodes jooksev kodumaine mängufilm «Vasaku jala reede», mille üks kahest režissöörist ta on.