Edgar Savisaar on sündinud 31.mail 1950.aastal. Tema tähemärgiks on Kaksikud, mis valitsevad vahemikus 21. mai — 21. juuni. Tänane astroloogiline seis ennustab Savisaarele, et ta tunneb allasurutud viha inimeste suhtes, kes mingil moel tema üle kontrolli omavad. Suureneb soov saada iseseisvamaks. Tundub küllaltki täpne kirjeldus peaministriks saamise ihalusele. Ja teatavasti, kes palju tahab, see palju saab…

Andres Herkel on sündinud 14.augustil 1962.aastal. Tema tähemärgiks on Lõvi, kes valitseb vahemikus 23. juuli — 22. august. Herkelile ennustavad tähed, et kui ta on seni midagi kahe silma vahele jätnud, siis nüüd tuleb tal nende asjadega taas kokku puutuda ning kindlasti tuleb vältida kohustustest mööda hiilimist. Tundub, et siit järgmist peaministrit vist ei tule, vähemalt astroloogilise seisu põhjal küll mitte.

Juhan Parts on sündinud 27.augustil 1966.aastal. Tema tähemärgiks on Neitsi, kes valitseb vahemikus 23. august — 22. september. Partsil on täna hea aeg saada üle oma laiskusest ning lõpuks ometi hakata tegelema millegi tervislikuga. Tal suureneb huvi alternatiivmeditsiini vastu. Kuna riigi juhtimises pole midagi tervislikku, siis peaministrit temast ei saa.

Taavi Rõivas on sündinud 26.septembril 1979.aastal ning tema tähemärgiks on Kaalud, mis valitsevad vahemikus 23. september — 23. oktoober. Tähed ennustavad Rõivasele meeleolu tuntavat paranemist ning ehk saab ta jutuotsa peale mõne oma vana tuttavaga, kellega vanu aegu meenutada. Ühtlasi on tal hea aeg külaliste vastuvõtmiseks. Kas haistame siit peaministriks tagasivalimise puhul peetavat pidu?

Sven Mikser on sündinud 8. novembril 1973.aastal ning Mart Helme 31. oktoobril 1949.aastal. Nad mõlemad on Skorpioni tähtkujust, mis valitseb vahemikus 24. oktoober — 22. november. Seetõttu kehtib mõlemale täna sama ennustus — olete ülitundlik kriitika suhtes ning võite sattuda suuremasse sõnasõtta. Püüate tulihingeliselt oma seisukohti kaitsta. Püüdke säilitada väärikus! Tundub, et tuleb valmistuda kaotuseks.