Käis kahes eelkoolis

Terje Aru pani juba enne kooli saatmist poja harimisele suurt rõhku, näiteks tegi ta lapsele õhtuti etteütluseid. Lisaks viis Terje neljal päeval nädalas poja eelkooli - kahel päeval tudeeris poiss humanitaarkallakuga aineid ja teised kaks päeva kulusid reaalaineid uurides.

"Olen kogu aeg kahetsenud, et alustasime Alexi õpetamist liiga hilja!" ohkab Terje. "Lisaks valis Alex ise Selveri ajakirjariiulist sudokusid ja krõbistas neid kodus lahendada."

Alexi suureks lemmikuks on ka malemäng, ta käib juba mitmendat aastat maletamas Paul Kerese Malemajas Maleakadeemias Vabaettur.

Läheb suvel keeli õppima

Sellest sügisest alustab Terje ja tema abikaasa Aleksanderi poeg kooliteed Tallinna Reaalkoolis. Hiljuti korraldasid Arud pojale viimase täiusliku koolieelse reisi - külastati nii Šveitsi, Itaaliat ja käidi ära ka Kreetal.

Terjel on plaanis järgmisel suvel panna poeg Šveitsi keeli õppima ja see oli ema sõnul viimane muretu suvi lapsele. "Järgmised suved veedab poeg juba välismaal keeli õppimas. Võib-olla läheb ta ka Inglismaale, kus meie sõprade lapsed keeli õpivad. Eks näis."

Aru sõnul valiti ranits ja pinal pojale internetist. "Valisime talle Herlitzi ranitsa, kus on helendav luukere käsi. Teemaks on "Scary Hand". Ranits maksis 89 eurot ja samasugune pinal sinna juurde ligi kümme eurot."

1. septembriks ostis Terje pojale Itaaliast Armani ülikonna. "Laps peab oma esimesel koolipäeval end hästi tundma. Ka kingad on muretsetud Itaaliast."