Ärinaine TERJE ARU (43) juba oskab oma elu meeldejäävaks kujundada, võttes asju ette talle sobivas järjekorras. Kuigi Aru on oma praeguse kaasaga olnud abielus juba kaks aastat, valmistub ta nüüd laulatuseks, mida ennustas omakorda ette aasta eest püütud pruudikimp!


Terje oli külaliseks mullu septembris abiellunud Miss Estonia 2003 I printsessi Katrin Susi pulmas. Kui kell lähenes südaööle, kogunesid naised pruudikimpu püüdma. Kimbu pärast rüseleti päris tõsiselt, võitjana väljus teiste seast aga just Terje. «Väidetavalt peaks pruudikimbu püüdnu aasta jooksul mehele saama,» seletab Aru. «Minu laulatuseni oli siis jäänud 11 kuud.»
Terje ja Aleksandri rohkem kui miljon krooni maksev laulatus leiab aset maagilisel kuupäeval 08.08.08. Paar laulatatakse ühte Toompeal Aleksander Nevski katedraalis, misjärel suundub pulmarong Kalvi mõisa, kus pidutsetakse kaks päeva jutti.
Pulmaeelarve koondab enda alla muu hulgas 180 000 krooni eest hõrgutisi, 100 000 krooni maksvaid rõivaid ning rohkem kui veerand miljonit krooni maksva pruudi ehtekomplekti. Pidu on viimse detailini luksuslik ja suursugune.
«Jah, ma olen maksimalist,» tunnistab Terje. «Leian, et minu vanuses vähemaga piirduda oleks imelik. Mulle meeldib, kui kõik on täiuslik ja kui asju korraldavad oma ala profid. Võite olla kindlad — ma olen seda väärt!»