Värskes Kroonikas: Õige varsti värske loominguga publiku ette astuv The Sun on muusikale lisaks tuuninud ka oma välimust – valmis on saanud bändi uus logo ja viksid, spetsiaalselt neile väljamaal valminud pintsakud, stiilsed triiksärgid ja püksid.

Bändi tandem, laulja Tanel Padar (34) ja bassimees Danel Pandre (41) jäid niimoodi täisvormis kaamerate ette Lennusadamas toimunud heategevuslikul õhtusöögil.
«Pintsakute loojaks on moekunstnik Jaanus Vahtra,» seletab Danel Pandre. «Valmis õmmeldi need Rumeenias, kus üks prantslane on väga rikkalike võimalustega korraliku tehase püsti pannud. Uue logo tegi reklaamibüroo Der Tank. Suuremat sügavamat sõnumit sellest otsida ei maksaks.» Täislaks – särgid sai Padar ja teised bändiliikmed selga Sangari ning püksid ja jalatsid jalga Sfääri abiga.
«Kappi me riideid seisma ei jäta ja spetsiaalseid puhke ootama ei hakka. Kui tuleb tunne neid kanda, siis kanname,» ütleb Danel.

Praegu käib Eesti Meelelahutusauhindade hääletus, oma sõna saad sekka öelda lehel meelelahutusauhinnad.kroonika.ee. Ära jäta võimalust kasutamast!

Jaga
Kommentaarid