Muusik, bändi The Sun kitarrist Tarvo Valm (35) kosis pärast kolm aastat kestnud kooselu oma kallima Inga Vaheri, kes kannab nüüd samuti nime Valm. Pulmad peeti Viikingite külas Tallinna külje all.

Erilised olid nii noorpaari pulmarõivad kui ka -tort. Tarvo ning Sisekaitseakadeemia lõpetanud ja kriminaalpolitseis töötava Inga rõivad meenutasid sajanditetaguseid pidukostüüme. Pruudi lumivalge kleidi dekolteed palistas rahvusmustriga ääris, sama muster kordus ka vööl naise nõtkel pihal. Inga kaela ehtis elegantne väärisehe ja soojendas rebasenahka meenutav boa.

Tarvo astus külaliste ette pasteldes ja viikingi kombel mõõgaga. Mees kandis lisaks pruunidele pükstele heledat villast kuube. Tort, mille ta mõõgaga lahti lõikas, koosnes viiest erinevast magusast korrusest — neist alumine kujutas armumerd, teine mägist maad, kolmas kaasade majakest Noarootsis ning ülemist kihti troonisid Hagar ja Helga ehk — noorpaar isiklikult!

Tarvo, kes musitseerib ja laulab veel sellistes bändides nagu Me, Myself and I ja Human Ground, tänab viisakalt õnnitluste eest.