Kristus löödi 33aastaselt juba risti, samas tõusis Vene vägilane Ilja Muromets alles selles eas jalule ja suurtele tegudele! Kuid kas teadsite, mis seob Eesti üht esinduslikumat ansamblit Rock Hotel, kes tähistab sel neljapäeval Tallinnas Rock Cafes nimelt oma 33. sünnipäeva, alati esindusliku ja stiilse Inglise spiooni James Bondiga?

Bändi kitarrist Tiit Kõrvits (60) kuulub juba rohkem kui kümme aastat sõpradega loodud James Bondi klubisse, mille koosolemistel vaadatakse Bondi filme ja nauditakse ka tema lemmikjooki martinit. Seejuures ollakse sama elegantselt ülikonnastatud nagu ekraanikangelane neis filmides. Tiidu lemmik-Bondid on Pierce Brosnan, Roger Moore ja Sean Connery. Härrasmehena ei ütle Tiit viimase osatäitja Daniel Craigi kohta küll midagi halba, kuid tema silmis ei ole Craigiga tehtud filmid kõrgelt koteeritud. «Viimaste Bondi-filmide häda on, et huumor puudub. Ei ole enam selliseid peeneid nalju, filmid on üles ehitatud pigem efektide peale ja kisub tavaliseks märuliks kätte ära.»

Neljapäeval soovivad Rock Cafes Rock Hotelile õnne ka Tri-Tones, Airi Allvee, Ivar Kannelmäe, Ülari Kirsipuu, Margus Jürisson ja Pete Anderson. Rock Hoteli sünnikuupäev on 20. oktoober 1978, kui nad astusid esmakordselt lavale kunstiinstituudi saalis.