62aastane Tiiu Silves näeb välja kaunim ja nooruslikum kui iial varem, kirjutab Naisteleht. "Kelvingi ütles, et ta ei saa seetõttu, et ma temast nooruslikum välja näen, magadagi," naerab õnnelik naine.

Tiiu tutvus oma unistuste mehega üheksa kuud tagasi. "Pulmad tulid kõigile üllatuseks ja meie loo räägin ma kõigile ära pulmas," lubab naine.
Kiriklike pulmade kasuks otsustasid nad seetõttu, et Kelvin on usklik inimene. "Ma küll naeran, et ta on nii patune inimene, et peab igal pühapäeval kirikus käima," itsitab Tiiu.

Pruut astub altari ette loodusvalges kleidis ja peigmees taevasinises ülikonnas. Tiiu räägib, et pulmapidu võetakse ka videolindile ja seda näidatakse hiljem USA televisioonis.
Kolmandat korda abiellu astuv naine lubab, et see on jääb tema viimaseks liiduks. "Kolmas on kohtu seadus, sellega lõpetan. Minu nimeks saab nüüd Schmidt."

Naine ennustab, et nad hakkavad elama kord siin ja kord Suure Lombi taga. "Kelvin on väga rikas mees. Tal on New Yorgis kaks maja."

Tiiu rõhutab, ega ta meelega välismaa mehi otsi. "Otsisin Eesti meest, kel oleks palju lapsi. Kuid ükski neist ei rahuldanud minu vajadusi." Ta räägib, et Kelvin peab tema eest hoolitsemist auasjaks.