Kui eelmisel nädala kirjutas Naisteleht, et Urvaste kirikus toimuv laulatus ja kolmepäevane pulmapidu pidanuks maksma 100 000 dollarit (pisut üle miljoni krooni), siis nüüd kirjutab ajakiri Naised, et pulmi ei toimu üldse.

Urvaste kiriku kantseleist öeldi väljaandele, et Tiiu Silvese pulmi neil ei toimu. "Meile pole midagi teada antud ega meiega ühendust võetud. Seda, kas pulmad lükkuvad edasi või jäävad ära, meie ei tea."

Samas on teadaolevatel andmetel käinud Lõuna-Eestis peoettevalmistusi tegemas meisterkokk Imre Kose, kelle sõnul ei saa tema oma kliendi tegemisi kommenteerida.

Algselt olevat Tiiu Silves pulmade tähtajaks pannud käesoleva nädalavahetuse. Hetkel on Silves aga teada andnud, et viibib haiglas – Naiste allikate kinnitusel puusahädaga. Arvestades, kui mitmeid erinevaid pulmi on Tiiu Silves viimasel ajal lubanud pidada, oleks tõeliselt imestamist väärt, kui unelm Kelvin Schmidtist osutuks reaalsuseks. Kelvin Schmidti nimelist 52aastast lesestunud ja lastetut logistikasõjaväelast, kes oleks teeninud Iraanis, USA erusõjaväelaste andmebaasides pole.