ehk valimik läinud aastal avalikkusele enim kõneainet pakkunud pulmapidudest.

#p4v#Olete te näinud, et pruutpaar ühtäkki karuks ja jäneseks maskeerub ning nõnda külaliste ette astub? Just sellise vahva vembu tegid laulja ja näitleja TÕNIS MÄGI (53) ning tema harrastuslauljast abikaasa KÄRT JOHANSON (30) suve lõpus sajale pulmakülalisele, kes paari kameeleonlikust muutusest pärast kiriklikku tseremooniat sedavõrd rabatud olid, et siiani meenutavad, kuidas «Karu Jänese ära võttis». Pühavaimu kirikus end laulatada lasknud ning siis Vanalinna Muusikamajja pidutsema suundunud Mägi ja Johanson said oma elu tähtsündmusega hakkama ilma suurema hiilguse ja kullasärata, kuid avaldasid nii külalistele kui ka Kroonikale muljet seigaga, mis meenub une pealt ka aegu hiljem — aasta pulma tiitel kuulub kahtlemata neile!

#p2p# Baleriinid KAIE KÕRB (40) ja VIESTURS JANSONS (43) muutsid oma pikaajalise kooselu seaduslikuks 23. augustil Tallinna Õnnepalees.

Lauljatar Gerli Padar (21) ja soome rahvusest robotiehitaja Aki Harjanne (25) abiellusid 19. juunil Soomes väikeses Sammatti maakirikus.

#p3v# Laulja DAVE BENTON (50) ja MARIS JÄRVERAND (30) abiellusid 24. märtsil Tallinnas Pühavaimu kirikus.

Hansapankur Erkki Raasuke (30) ja raamatupidaja Riina Viskus (28) abiellusid 2. märtsil Tallinna Õnnepalees ning laulatati 4. märtsil Kaarli kirikus.

ETV ilmateadustaja ning abielude registreerija Peep Taimla (36) ja pedagoog Evelin Berends (26) abiellusid 25. juulil samas perekonnaseisuametis, kus Peep Taimla ise töötab. «Igal juhul päris huvitav!» kommenteeris peigmees Kroonikale.