Selle nädala märksõnaks on illusioonid. Inimesed kipuvad palju eeldama, asju sootuks teisiti nägema kui need tegelikult on ja seetõttu on tulemuseks palju arusaamatust ja segadust suhetes.

Ei soosi see nädal loogilist mõtlemist ja olukorrale reaalselt silmavaatamist.

Mõne tähemärgi esindaja püüab seda eirata ja asju selgeks rääkida, aga paraku ei saada sellist tegutsemist sel nädalal edu. Seega, ärge võtke sel nädalal kõike nii tõsiselt, mõni keeruline olukord on tegelikult palju lihtsam.

Kroonika avaldab igal nädalal lühiülevaate, iga tähemärgi kohta pikemalt saab lugeda Timmeri kodulehel SIIN.

JÄÄR seisab sel nädalal enda eest. Kõik maskid rebib maha, otse ja ausalt ütleb kõik välja ja paiskab oma hinge pahupidi. Korraks tundub talle, et sellest on isegi kasu. Tegelikult on kasu küll, aga mitte nii palju kui te loodate. Sel nädalal võtavad minuga ühendust Jäärad. Nad on segaduses.

SÕNN peab tööl ettevaatlik olema. Teda üritatakse kaasata mingisse võimumängu ja see ei ole kõige ausam tegu. Armastuse osas on sõnnil hing haige. Teda tabab väike enesehaletsus, Kuna ta ei jaksa nägusid teha, siis lõpetab ta oma vaeva ja viskab südamemurdja oma peast välja. Ja just siis saabub keegi uus Sõnni ellu.

KAKSIKUD alustavad nädalat lõpetamisega. Miski jääb neile lihtsalt kättesaamatuks ja kuna nad seda ei tunnista, siis…viinamarjad on hapud. Vallalistel Kaksikutel on tõmme mõne ekskallima suunas, kohe väga tugev tunne.

VÄHK tahab, et teda kuulatakse. Vähk teab, et temal on õigus. Paraku on see illusioon. Vähk näeb sel nädalal kõike hoopis teistpidi kui teised inimesed. Vähi hing on haige, ta tahab midagi hingele, aga mida? Vähk tahab midagi lõpetada. Aga mida? Vähk tahaks kõige vana asemele midagi uut.

LÕVI tunneb end vastupandamatuna. Annab lubadusi ja naudib võrgus piinleva saagi ahastust. Lõvi paneb sel nädalal kõik ootama.Tema teeb mida tema tahab. Lõvi sööstab pea ees suhtesse, mida raskem vallutus, seda parem. Andke talle ka suhtes inimesi, ta võidab kõigi südamed.

NEITSI nädal algab pettumustega. Neitsi tunneb, et kõik millest ta on unistanud ja mida ta on justkui ülesehitanud, ei vasta üldse tegelikult tema soovidele. Neitsi loodab ikka muustustele, aga neid muutusi ei tule. Teda oleks justkui petetud ja ta otsustab enda eest seisma hakata.

KAALUD vaatavad tõele näkku, nad võitlevad väsimuse ja kurnatuse vastu. Kõik tahavad praegu Kaaludelt midagi saada, aga kas kaalud suudavad nende soovidele ka vastu tulla? Samas…rahalises mõttes hea aeg, hea võimalus end tõestada. No vaadake, palju teil jaksu on. Nii mõnedki kaalud plaanivad praegu muudatusi oma koduga.

SKORPION saab aru, et ta on püüdnud end ise näha natukene teises valguses kui ta tegelikult on. Oma tulevikku vaadates näeb Skorpion, et on püstitaud endale liiga kõrged eesmärgid. Aga õnneks ei ole Skorpion allaandja, tema rühib ikka edasi - ta peab endale tõestama, et ta ei jää hätta. Pereinimesi tabab kiusatus minevikust. Salasuhte oht.

AMBUR on imelikul kombel sel nädalal kinnine, see avatud tüüp ei suuda ju asju endateada hoida, aga hoiab. Ambur suudab oma tööandja panna uskuma ükskõik mida, ta on sel nädalal see tüüp, kes ei tee ühtegi vale liigutust. Nädala lõpp toob natukene leevendust ja Ambur võtab asju lihtsamalt. Kallab veiniklaasi täis ja saab uudiseid suhtes inimeselt suhete kohta. Head uudised tulevad ka nädala lõpus töö osas. Ambur saab mingi lepingu, seda on ta ammu oodanud, aga nüüd tuleb natukene enda eest seista.

KALJUKITS tunneb nii suurt hirmu mingi ürituse ees. Ta teab, et seal juhtub midagi sellist, et keegi tahab tema kohale tulla või tahab tema kellegi kohta elus endale….. Asi puudutab armastust. Kaljukits ei tunne end üldse enesekindlana. Vallalisel kaljukitsel on nüüd uue armastuse võimalus ja see ei ole üheöösuhe, see ikka kestab, ärge ise ära rikkuge.

VEEVALAJA nädala märksõnaks on salapära. Veevalaja võitleb iseendaga. Ta ei taha endale teatud asju tunnistada. Ta on langenud sellisesse kiusatusse ja ta hoiab sellest kinni. Veevalajad kipuvad olema lootusetult armunud, aga salaja. Nädala lõpus tunneb veevalaja, et ta on üks nõutud ja tahetud inimene, mingi uus leping või pakkumine ootab ees ja see on tulus.

KALAD on salapärased. Ei räägi midagi, ei näita välja midagi. Samas hoiavad kõigest olemasolevast kinni. Neile tundub, et asjad hakkavad laabuma, olukord läheb nende jaoks paremaks. Nad otsivad lahendusi, aga samas ei usalda oma partnerit Ise panete end keerulisse olukorda ja siis tunnete, et teised teevad teile liiga. Muide, kokkuvõtteks saavutate te selle käitumisega ka kõik mida soovite. No palju õnne, manipulaatorid!