Lindebergi ning tema partneri Björn Frantzéni 2008. aastal avatud restorani on saatnud suur edu, kuid staariküllastust mees kuulsas restoranis tunda pole saanud: "Meie restoran on liiga väike selleks, et staarid oma kaaskonnaga sinna mugavalt ära mahuks."

Väheste kohtadega eksklusiivne restoran Frantzén/Lindeberg on tunnustatud toiduarmastajate ning -kriitikute poolt, kes saavad nautida toitu mitte tavapärase a la carte menüü, vaid hoopis hooajalisuse ning kokkade vaba valiku järgi, mis sõltub ka toorainete kättesaadavusest.

Telesöögisaadetest tuntud hullumeelsust Lindebergi sõnul köögis tegelikult ei ole ning ta tõdeb, et eks ekraanil on šõud vaja ning palju asju mängitakse seal üle. "Enamik kokkasid on tegelikult väga normaalsed ja tavalised inimesed," nendib ta kui uurin Gordon Ramsay bravuurika käitumise kohta saateköökides. "Kui sa pead köögis karjuma, siis ei ole töötajad halvad, vaid pead mõtlema, mida sina valesti teed."

Kui pärin mehe lemmiktoidu ja puhkuse kohta, räägib ta: "Ma lõõgastun vabal ajal laste ja perega ning naudin üle kõige seda, kui hoopis mulle süüa tehakse. Sageli arvatakse, et kokale süüa teha on midagi hirmsat, kuid tegelikult on vastupidi - kokad naudivad lihtsalt, kui neile süüa tehakse, mis see ka poleks. Vähemalt minuga on nii!"

Oma esimese Michelini tärniga pärjati restoran juba 2009. aastal, millele 2010. aastal järgnes kiiresti teine tärn. Aasta hiljem võis neid leida „The S. Pellegrino World’s 50 Best Restaurants 2011“ nimekirja 57. kohalt, kuid ennekõike omistati neile auhind „The one to watch“ („See, keda jälgida“). Järgmine suur uudis tuli 2012. aasta aprilli lõpus, kui restoran Frantzén/Lindeberg pärjati 20. kohaga maailma 50 parima restorani seas.