Me loeme ikka ja jälle eestlanna Karmen Pedaru edust modellimaailmas, kuid kuhu on kadunud saate «Eesti tippmodell» võitja Helina Metsik (16)? Saates endale hüüdnime «Saksa ujuja» saanud Helina kannab nüüd juba enam kui neli kuud tiitlit Eesti Tippmodell, kuid ihaldusväärne peaauhind, aastane leping Londoni juhtiva modelliagentuuriga Premier Model Management laseb end veel ikka oodata...

Kanal 2 väntas juuni alguses neiust ka «Suvereporterisse» lõigukese, kuidas Helina juba kuu lõpus eestlaste ergutus- ja vaimustuskisa saatel Londonisse põrutab – ees peadpööritav karjäär! Käes on lehtede langemise aeg, ent Helina istub siiani Eestis. Linna peal sahistatakse, et tüdruk on ka juba ise lepingu pärast mures, sest asjad ei ole liikunud nii kiiresti kui oodanuks ja – kas üldse midagi tuleb?
Modellisaate pressiesindaja Merit Pettai sõnul on kõik «üle antud»! «Saate tootja andis Premier'le üle Helina kontakt-andmed ja saatis neile neiu portfoolio ehk modellialbumi,» seletab Pettai. «Modelli üleandmise järel otsitakse talle Premier's sobivat tööd. Senikaua, kuni talle sobiv tööots leitakse, tuleb Helinal kannatust varuda, aga kindlasti tuleb ka tema tähetund. Premier on maailma tippagentuur, mille modelle ei iseloomusta tehtud tööde arv, vaid tööde kvaliteet ja kliendid.»
Premieri agent Natalia McDonalt, kes neiuga tegeleb, ütleb aga, et Helina materjalide vahetamine alles käib. «Ta meeldib meile, aga ootame veel tema videot ja digipilte. Kui oleme saanud tema materjalid kätte, võib planeerida tema Londonisse tulekut täpsemalt.»
Helinat tabada ei õnnestu – Pettai sõnul on neil ka kokkulepe, et nemad Helina kontakte ei väljasta. Aga hoiame pöialt, et asjad lõpuks laabuvad!