Kuigi autor oli algselt postituse pealkirjaga "modellid on lollid" andnud mõista, et tegu võib olla mõne moelavalt tuntud kaunitari sõidukiga, ei läinud minutitki, kui juba olid teised kaaslinlased jõudnud jälile, et auto kuulub vähemasti sotsiaalmeedias edastatud info põhjal "Eesti tippmodelli" saatest võrsunud Gerili Narusingile.

Postituse all asus üllatuslikult kaasa rääkima ka Gerili, kiskudes ruttu üles tulise sõneluse: "Upsi. Mul on ausalt kahju, et neil nii igav elu, aga samas mul fun vaadata selliseid. C'mon, reeglid ongi rikkumiseks. Ma isegi ei viitsiks tähelepanu pöörata sellistele pisiasjadele!" Lisaks nendib Gerili, et ei tunne häbi raasugi. "Mind ei tule ükski netikommentaator õpetama, kuhu parkida. Pargin edaspidigi nii, kui vaja ruttu ära käia. Teie arvamus on ühest kõrvast sisse, teisest välja!" pröökas ta.

Sündmuste edenedes taganes Gerili lõpuks siiski oma varasematest sõnadest ning üllitas suisa blogipostituse, milles väidab, et auto ei kuulu üldse talle ja tegu polnud invaliidi kohaga ning tõdeb, et sai õppetunni, et targem on vait olla. Kahtlusi, kas vallatut numbrimärki 666 SEX kandev auto kuulub siiski Gerilile, on aga keeruline kummutada pärast seda, kui neiu ise talvel oma Instagrami kaunistas mitmeti mõistmist välistavate pildiallkirjadega "minu uus peigmees" ja "minu Alfa Romeo", olles ühel jäädvustusel ka ise auto roolis ning lubades suvel kihutama hakata.

New boyfriend 👍💪

A photo posted by Gerili Narusing (@g3rili) on Jan 6, 2016 at 5:28am PST

With my Romeo!! ❤😍

A photo posted by Gerili Narusing (@g3rili) on Feb 27, 2016 at 3:59am PST

My boyfriend ❤😍 #alfaromeo #inlove

A photo posted by Gerili Narusing (@g3rili) on Feb 25, 2016 at 6:41am PST

Loe tervet arutelu siit: