62-aastane Fran Drescher meenutas hiljuti antud intervjuus, et Trump osales sarjas vaid ühes episoodis 1996. aastal, mil nõudis omapärast muudatust käsikirjas, vahendab Fox news.

Stseen nägi ette, et Drescher avab ukse koos Charles Shaughnessy tegelaskuju Maxwell Sheffieldiga, et siis teada saada, et on minemas kohtingule Donald Trumpiga.

"Ma seisin ja ütlesin neile kahele, et kõik te miljonärid olete ühesugused. Seepeale sai Peter (Marc Jacobson)- nüüdseks minu geist endine abikaasa - sai kirja Trumpi assistendilt, et ta ei ole miljonär, ta on miljardär ning paluks võimalusel seda käsikirjas muuta," tõi Drescher toimunu täpselt välja.

Näitlejanna keeldus Trumpi palvest, sest tundis, et tema tegelaskuju Fran ei oleks kindlasti sellist sõna kasutanud. "Ma tean, et Fran oleks kõige kohta lihtsalt öelnud, et rikas nagu miljonär. Miljardär oleks liialt pingutatud mulje jätnud."

Kompromissiks otsustati, et Drescher peab mehi nimetama zillionärideks. "See talle sobis."

Jacobson otsustas assistendilt saadud kirjakese alles hoida ning see on veel tänagi olemas. Näitlejanna tunnistab, et tegelikult oli härra Trump selle ise valmis kirjutanud.