Tänases Kroonikas ilmunud artikkel 21aastase Lilit Kaaretiga võttis tema eksabikaasa sõnatuks. Nimelt räägib Lilit, et Veigo ei tahtnud last ja 17aastaselt raseduse avastanud Lilit mõtles abordi peale. Noored siiski abiellusid ja tänaseks on tütar pea kolme aastane. Teda kasvatab Veigo.

Veigo tunnistab Publikule, et on terve hommiku tegelenud intervjuu analüüsiga. Samas Lilit, ei mõista, et oleks midagi valesti öelnud. „Liliti ütleb, et kõik on tõde. Aga mis on tema tõde?” küsib Veigo häiritult.

Ta tunnistab, et kui sai teada Liliti rasedusest planeeris ta kogu oma elu ümber. Just seepärast, et leidis — 27aastase mehena on õige aeg isaks saada.

Veigo sõnul ei suutnud Lilit end emarolli sobitada. „Absoluutselt igal nädalavahetusel käis Lilit pidudel,” kirjeldab mees.

“Siis juba kolm ja vahepeal ka viis päeva nädalas. Kui Lilit ütleb intervjuus, et nüüd, 21aastasena saab ta elu nautida ja pidutseda, siis mina ütlen, et ta tegi seda piiranguteta ka lapse kõrvalt.”

Esialgu hoidis last Veigo ema. Lõpuks ämm loobus, sest asi läks liiale, siis kutsus Lilit sõbrannad last hoidma, et ise väljas käia. All pildiseeras on esimesed kaks fotot tehtud Lilitist Weekendi kalendri jaoks.

Veigo, kes tegeleb ürituste juhtimisega räägib, kuidas ta tuli kord töölt koju ja leidis eest peomeeleolus Liliti sõbrannast „lapsehoidja”. Kui mees küsis, kus Lilit on, vastas too, et läks poe juurde sõbrannadega rääkima.

Oodanud mõnda aega oma abikaasat, otsustas Veigo ise minna kõnealuse poe juurde oma naist otsima. Sõbrannat ta eest ei leidnud. Küll aga teise mehega autos suudleva Liliti.

„Tõmbasin ukse lahti ja palusin tal koju tulla. Pärast seda oli mul piisavalt alust uskuda, et Lilit mind petab,” meenutab Veigo.

Mees ütleb, et kui ta oleks teadnud tagajäri poleks ta saatesse „Tõehetk” läinud. „Tõsi on see, et Lilit täitis minu eest pool ankeeti. Ma ei teadnud täpselt, millise saatega on tegu. Mõtlesin, et lõbus teleshow. Kuniks istusin punasel toolil…” jätab üksikisa lause pooleli.

Samas ei mõista Veigo saadet „Tõehetk” ega selle formaati kuidagi hukka. Ta ütleb vaid, et esimesed külalised ei teadnud, kuhu nad lähevad.

„Täna Eesti inimene juba teab, millise saatega on tegu. Ma usun, et inimesed, kel pole kapis luukeresid võivad sinna saatesse minna. Tegelikult on ju väga lihtne seal raha võita, kui sul pole midagi varjata.”

Mees usub, et hoolimata aborditeemalistest juttudest ning Liliti väidetest, nagu poleks Veigo last kunagi tahtnud on tütar Angely on siiski kaitstud.

„Inimesed on mõistlikud. Nad ei tule ju lapsele rääkima, et su ema ütles seda ja teist,” annab Veigo mõista, et ta ei kavatse ka ise ema kohta tütrele midagi halba rääkida.

Kuid mida mõtleb tütar, kes seda intervjuud aastate pärast lugeda võib? Sellele küsimusele jääb Veigo vastuse võlgu.

Liliti skandaalset paljastust loe SIIT.