Veigo üteb, et Lilit ei taha ega oska tütrega tegeleda. Ta kahetseb, et Eestis on süsteem, mis annab enamasti õiguse emadele ja kardab, et ühel hetkel astub Lilit lihtsalt koju ning viib tütre enda juurde. Selleks puhuks on mees rääkinud juba kolme advokaadiga, kirjutab Kroonika.

Mees meenutab: “Ükskõik millal ma koju jõudsin, vahtis mulle vastu kaks perset. Lilit istus sõbranaga msn ’is või vahtis pilte, taustaks üürgas MTV muusikakanal ja laps kas mängis omaette või magas räpasena põrandal.”

Kohati olevat kodu näinud välja nagu seapesa. Lilit polnud abielu jooksul mehele ühtegi särki triikinud, hommikul võileiba teinud ja tolmurullid lendlesid voodi all…

Lilit polevat suutnud lapsega mängida, ega talle raamauid ette lugeda vaid nautis ainult võõraste meestega pidutsemist. Tegi end Veigo sõnul tema raha eest ilusaks ja tassis koju võõraste mehepoegade kingitud kulda-karda.

Nimelt nägi kord Veigo Liliti sõrmes teemantiga sõrmust, mille kohta noorik olevat valetanud, et leidis selle maja eest murult.

Üleüldse olevat Lilit olnud masendav valetaja. Kord väitis Veigole, et läheb lapsega ujuma, tegelikult viis tütre sõbranna juurde ja läks võõraste meestega ujuma. Hiljem käskis lapsel valetada, et küll veekeskuses oli tore: “Mull-mull-mull mullivannis…”

Lahutuse eest sai Lilit poole ühe Veigo firma rahadest. Äi olevat Veigole öelnud, et sina oledki meie äriprojekt…

Loe lisaks Liliti intervjuud, kus naine rääkis oma versiooni Veigost. Lugu näed SIIT.