Tom Hanks ja tema abikaasa Rita Wilson on kõige kõrgema kaliibriga tähed, kes nakatunud COVID-19 viirusess. Lauljad nagu Madonna, Stormzy ja Miley Cyrus on viiruspuhangu tõttu mitmed esinemised ära jätnud.

Paljud kuulsused on sotsiaalmeedias koroonaviiruse teemal sõna võtnud, kasutades seda aega ka endale tähelepanu pööramiseks. Modell Naomi Campbell postitas endast pildi Los Angelese lennujaamas, kus kannab kaitseülikonda, kindaid ja maski, kaitstes end täielikult viiruse eest, kirjutas Sky News.

"Turvalisus ennekõike JÄRGMINE TASE," kirjutas 49-aastane modell pildi juurde.

Paljud kindlasti teavad modelli hirmu bakterite ees, olles varasemalt kirjutanud ja postitanud, kuidas võimalikult hügieeniliselt reisida. Ja seda ammu enne koroonaviiruse teket. Kui teda tol ajal pilgati tema ekstreemsete rituaalide ees, siis nüüd pigem võetakse tema nõuandeid kuulda.

Campbell on lubanud lähiajal postitada video koroonaviirust puudutavate nõuannete kohta.

Tõsielutäht Kim Kardashian postitas sotsmeediasse video, milles astub üles ka arst, kellega koos õpetatakse, kuidas teineteiste võimalikult turvaliselt tervitada, kui ei soovita kätt suruda või põske suudelda.

39-aastane naine soovitab tervitamiseks jalgu kasutada. Küünarnukkide kokkupuutumine ei pidanud okei olema, sest inimesed köhivad nendesse. Kui jalgu ei soovita tervituseks müksata, siis võib ka jaapanlaste kombel teha kerge kummarduse.

Kim ütles, et ta kasutab antibakteriaalseid salvrätikuid iga kord ka siis, kui keegi talle isegi midagi ulatab. Naisel on kokku 162 miljonit jälgijat ja kui üldse keegi suudab inimesi hügieenilisem olema, siis võib see olla Kim K.

Teised tuntud inimesed nagu Gwyneth Paltrow ja Kate Hudson postitasid sotsiaalmeediasse pildid, kus nad kannavad näomaske, mis justkui peaks neid viiruse eest kaitsma.