Täpselt nagu "Grey anatoomia" autor Shonda Rhimes, lauljanna Laura Dern ja nii mõnigi teine, on ka Paltrow palganud omale spetsialisti, kes ta raamaturiiulite välimust parandaks, vahendab Mirror.

Kuulsuste raamatukoguja Thatcher Wine on just see mees, kelle poole mures staarid pöörduvad. Tema tööks on A-listi kuulsuste koju muretseda väga haruldasi või tootmisest maas raamatuid.

Kõigi staaride soovid ei põhine vaid teemadel. Mõned, näiteks Paltrow, annavad juhisteks autori või isegi raamatute värvi. Wine peab isegi selle eest hoolitsema, et uusi raamatuid kunstist, moest, arhitektuurist, kultuurist ja fotograafiast, oleks riiulilt lihtne kätte saada.

Wine, kes on Paltrowd teadnud juba 35 aastat selgitas, et näitlejanna riiulite täitmiseks oli vaja 500-600 raamatut. Ma vaatasin raamatuid, mis tal juba olid ja ka neid, mis ta lastele meeldivad. Laiendasime teemasid ning lastele lisasime klassikuid, mida nad ehk veidi vanemana naudiksid."

Söögitoas olevad raamatud tohtisid olla kas valged, hallid või mustad. "On väiksem tõenäosus, et keegi seal istuks ja loeks."