Kui viis aastat tagasi Gerli Padarilt saate jaoks küsiti, kas ta lähiaastail koos vennaga ka ühise kontserdi annab, vastas naine, et selleks läheb kindlasti rohkem aega kui viis aastat. "Siin on väga isiklikud põhjused," sõnas ta.

Nüüd, mil loetud aastad on möödas, selgus saates, et Padarite õde-venda omavahel aastaid koguni sõnagi ei vahetanud. "No, ameerika mäed! See sobib kuidagi ju," iseloomustab suhteid vennaga Gerli Padar.

"Eks seal on neid põhjuseid kindlasti rohkem. Mina olen ainult üks pool sellest suhtest, temalt peaks ka küsima. Ühepoolselt ei annaks mingit vastust, miks nii on olnud," ei soovi Padar keerulisse peresuhtesse avalikult liialt süveneda.

Küll aga nõustub ta saatejuht Roald Johannsoni oletusega, et rokkarielu pahupool ei sobinud pereema Gerli moraalsete vaadetega lihtsalt kokku. "See ei lähe kokku, jah. Seda enam, et ta on ka mu lastele onu. Ma tahakski, et ta oleks mu lastele onu, mitte rokkstaar," sõnas Padar, saades stuudiost aplausi.

Vennaga alles üsna hiljuti üle tüki aja taas suhtlema hakanud Gerli usub, et suhted peavad kuidagi iseenesest paika loksuma. "Eks inimsuhted ongi väga keerulised. Vaatame, kuidas lähevad need asjad."