Tütar nimetab oma isa, keda ta ise enam ei mäleta, eesnimepidi ning sõnas, et tema jaoks jõudis isa loomingu tegelik mõju tema jaoks "pärale" siis, kui ta oli 15-aastane. "Sain siis aru, et temast pole pääsu. Isegi kui olen autos ja raadio mängib, on seal mu isa. Ta on suurem kui elu ja meie kultuuri jaoks on surnud muusikud kui kinnisidee. Meile meeldib neid pjedestaalile seada," rääkis Cobaini tütar.

"Mulle tegelikult isegi ei meeldi Nirvana eriti. Sorry, promoinimesed ja Universal. Ma fännan rohkem Mercury Revi, Oasist, Brian Jonestown Massacre'it," sõnas ta naerdes. "Grunge ei ole see, mis mind eriti huvitaks. Aga "Territorial Pissings" on suurepärane lugu. Ja "Dumb" - nutan iga kord, kui seda kuulen, sest see on alastivaade sellele, kuidas Kurt ennast nägi, pilves või mitte, tundes ennast alaväärtuslikuna rollis, kus temas nähti põlvkonna hääletoru."

Tütar rääkis ka, et hiljuti isa bändikaaslastega kohtudes on tal tunne, et mehed näevad temas Kurt Cobaini vaimu. "Kuulasin, kuidas nad rääkisid lugusid, mida olen miljon korda kuulnud, istusin tugitoolis ja suitsetasin järjest, vaadates neid igavledes altkulmu. Järsku ütlesid nad: "Teed täpselt seda, mida su isa oleks teinud!"" kirjeldas Frances Bean kohtumist.

Vaata treilerit Kurt Cobaini värskest dokist: