Toivo Asmeri ja tema abikaasa Kristeli (fotol - toim.) jaoks on 1. september suur päev - tütar alustas kooliteed Rocca al Mare Koolis.

Enne, kui Bianca Rocca al Mare Kooli sisse sai, käis ta kevadel neljas koolis katsetel. "Nägin, kuidas lapsed võtsid katseid väga tõsiselt. Minu tütrel ei tulnud und ja ta ei saanud magada. Ühes koolis olid tõesti nii rängad katsed, et otsustasime kohe - sinna Bianca ei lähe."

Asmer leiab, et 1.september on inimese elus kõige tähtsam päev. "Rocca al Mare Koolis oli väga meeldejääv ja klassikaline aktus. Kõik oli suurepärane."

Bianca-Lilid olid tulnud kooli mineku puhul õnnitlema ka vanem vend ja õde. Asmer ütleb, et olles kasvatanud üles kaks last, on ta oma kahe lapsega teisest abielust tunduvalt leebem. "Pooldan oluliselt rohkem vabaduse andmist. Lapsel tuleb lasta omi asju ise otsustada ja määrata."

Mida soovitab Asmer lapsevanematele 1. septembri puhul? "Ärge tehke oma lapsest imetegelast. Lapsepõlv võetakse lapsel ära, sest nad pannakse kümnesse erinevasse trenni. Kui laps käib ikkagi õppimas sumot, kitarri, lisaks balletikoolis ja veel seitsmes erinevas trennis, siis on ta stressis ja mingit rõõmu pole. Nii kannatab ka kool."