Üha enam on hakanud levima kuulujutud, et Cruise soovib oma 13-aastase tütrega uuesti suhtlema hakata ning on selle nimel valmis kõigeks. Näiteks väidavad lähedased allikad, et näitleja on mõelnud isegi saientoloogia hüljata, et endine kallim tal tütrega kohtuda lubaks, vahendab Gossipcop.

"Ta nägi pildilt, kui suureks Suri juba kasvanud on, ja see muutis kõike. Tom on saientoloogiale ohverdanud oma elu kõige tähtsamai osi, kuid kui miski teda äärmuslikust religioonist loobuma paneks, siis tütar," tõdeb staari lähedane.

Võimalik, et just nii suured plaanid on pannud Katie Holmesi kartma, et Cruise oma tütart ka tõesti nõudma hakkab.

Paar aastat tagasi hakkas levima kuuldus, et Cruise plaanib jõule tütrega veeta, kuid kuidas isa 13-aastasega kontakti saab, ei osatud pakkuda. Kuigi siis ei vastanud jutud tõele, siis aasta hiljem olid samad allikad ikkagi tagasi.

Latin Times toob välja, et ka tänavu väitsid staari lähedased, et Katie Holmes on enne pühi täielikus paanikas, sest kardab, et näitleja viib tütre jõuludel minema.

"Tom pole juba aastai Suri elust osa võtnud. Katie'l pole aimugi, miks ta nüüd on otsustanud tagasi tulla. Eriti kuna Tom teab, kui olulised jõulud Katie'le on," kirjeldab näitlejanna lähedane.

Lähedased leiavad, et hoopis vastupidi kirikust lahkumisele on saientoloogia põhjus, miks Cruise taas üha enam tütre vastu huvi tunneb. "Kõike selleks, et oma imagot parandada."