Tommy ja tema teinepool, muusa ja mänedžer Anna-Lisa Himma lõid klipi täiesti omal jõul — Himma produtseeris, Cash lavastas ja oli iseenda sponsor.

LP ajakirjanik Maris Meiessaar uurib lehe värskes numbris, kas peab Tommy ennast pigem räppariks või videokunstnikuks? „Muidugi ma olen muusik, ütleksin: räpparkunstnik. Tahaksin olla räppar-Dalí või räppar-Warhol. See on minu eesmärk. Mul on pakkuda palju rohkem kui lihtsalt paar riimi biidi peale. Ma võin ehitada maailmasid ja stiile. Mulle meeldib kogupakett.” Tommy Cashi muusikat pole siis mõtet lihtsalt kuulata — panna plaat mängijasse ja minna kukeseeni praadima? Tommy astub kinnituseks mõttekäigust kaks sammu edasi: „Absoluutselt. Aga kui sulle meeldib vaadata filme ilma helita, siis miks mitte,” muigab ta.

Kust tuli selline julgus: jätta kool pooleli, ajada oma asja, pürgida kõige kiuste räppar-Dalíks ja püüda olla enneolematu? Vahest peab kompromissituse juuri otsima Tommy perekonna loost. Nimelt olid tema vanaisa ja ta kaks venda metsavennad. Üks vendadest suri Patarei vanglas, teine lõhkas enda käes granaadi, kui oli vastastest ümbritsetud. „Jaa. Absoluutselt,” vastab Tommy, kui küsin, kas vanaisa metsavennapõli on talle julgust õpetanud. „Vanaisa ei tahtnud sellest eriti rääkida. Tal oli viimase päevani spioonimentaliteet, et ei tohi rääkida — nagu tol ajal ikka. Aga see on mulle igal juhul väga tähtis.”

„Winalotos” kordub jälle raha motiiv. Perekonnanimeks on Tommy Cash ehk Tomas Tammemets endale võtnud Sularaha, tema särgilegi on kirillitsas kirjutatud otsetõlge „Томми Наличные”. Avanguna tehtud album kannab pealkirja „€$Y”. Vanemates videotes on teda nähtud raha pesemas ja kuivatamas, nüüd siis on lugu lotovõidust. Tommy selgitab, et ta on irooniline. „Ma hästi palju ironiseerin rikkuse üle. Paljud siiamaani ei saa aru, kui palju ma irooniat kasutan.” Ka laiem hiphopimaailm, mis seni on jämedaid kuldkette ja rahapatakaid väga tõsiselt võtnud ja kõrgelt hinnanud, on Tommy sõnul hakanud muutuma ja fookus nihkub materialismilt ära. „Silmad avanevad,” arvab ta.