Veebileht Woman.ru toob välja, et paljude fännide hinnangul oli lauljate otsus kahtlaselt kiire ja impulsiivne, seega usutakse, et staarid teevad lihtsalt ühiselt muusikat ning pilt on pärit loodavast videost, et tähelepanu saada. Sarnase oletuse toob välja ka veebileht Actual News ja paljud teised.

Veebileht RuNews24 tõdeb, et kuigi paljud on noorpaarile juba õnne soovinud, siis tegelikult pole kedagi, kes liitu tunnistada saaks. Spekuleeritakse, et Kischuk osales Cashi muusikavideos, mis on seotud albumiga "¥€$", mis põhjendab ka mõlema sarnaseid pealkirju piltidele.

Veebileht Teleprogramma toob koguni välja, et fännide hinnangul ei saa uudis kuidagi tõsi olla, sest lauljanna ei ole suhet kordagi maininud ja ei abielluks kunagi sellise "veidra, koleda friigiga".

Peopletalk.ru teab öelda, et Cash on siiani suhtes Nancy tütrega Anna-Lisa Himmaga. Cashi ja Kischuki praeguseks kustutatud pildil väidab naine, et on Cashiga kohtingul, kuid fännid usuvad, et tegu on hoopis ärikohtumisega. Ei usuta isegi Cashi lisatud kommentaari "Ma armastan sind".

Ka staaride piltide alla on jäetud kümneid ja kümneid kommentaare, milles ei usuta, et leivad tegelikult ühes kapis on. "Hästi tehtud, Katja" ja "Ta ei ole tegelikult läinud," väljendavad paljude fännide seisukohti.

Kischuk on peale pulmafoto postitamist Pariisist veelgi pilte pannud, kuid Cashi nendel ei ole. Eiffeli torni ees tehtud pildi pealkiri on küll "Nii romantiline", kuid värskest kaasast pole seal haisugi.

Samuti on näha, et kõigist naise postitatud piltidest on Tommy Cash "meeldinud" vajutanud vaid neile, mis on seotud Pariisiga. Nii hommikune enekas kui ka õhtune Eiffeli torni romantika. See kinnitab kahtlusi, et artistid teevad Pariisis koostööd, mistõttu jälgivad üksteise postitusi seoses reisiga.

Räppar ise ei ole oma kontol rohkem Pariisi maininud. Silma jääb vaid see, et ta on lisanud teadaande, et albumi "¥€$" esitlused toimuvad Venemaal märtsi lõpus. See on ka mitmeid väljaandeid pannud arvama, et tegu on lihtsalt sooviga tähelepanu tõmmata.