VÄRSKES KROONIKAS: Räppar Tommy Cash on tuntud oma provokatiivsete muusikavideotega, kus armastab portreteerida elu karmi ja ehedat poolt. Nüüd on jäänud tema tegemised veelgi enam silma ka vene publikule, kes hoogsalt Cashi tegemistele sotsiaalmeedias kaasa elavad – hiljuti postitas TommyCash provokatiivse pildi oma Facebooki ja Instagrami kontole, kus poseerib kahe koguka naisterahvaga Venemaalt!

Cash ise väidab, et sellega täitus üks tema unistustest:«See pilt on klõpsatud Venemaal, kus käisin elus esimest korda. Kohtusin seal kahe äärmiselt hurmava neiuga. Ja mis siin salata, olen alati unistanud suurtest naistest...»

Tommy mänedžerist kallim, lauljanna Nancy tütar Anna-Liisa Rink seletab omakorda, et tegelikult on välja tulemas koostööprojekt ühe Vene bändiga ja pildil on tabatud hetk videovõtetelt, kus paljud laulja fantaasiad reaalsuseks said! Mis grupiga tegu, jätab Anna -Liisa praegu veel saladuseks, kuid lubab, et lähiajal jõuab ekraanidele mitu uut visuaalset plahvatust. Jääme põnevusega ootele!

Jaga
Kommentaarid