Produtsent ja rezhissöör TOOMAS KIRSS on terve aasta sõdinud CHRISTINA KÜLVANDiga, kes teda oma kaheksa-aastase poja isaks nimetab. Möödunud nädalal oli Kirsile järjekordselt määratud aeg laboris DNA-testi teha, ent mees ei ilmunud sellegipoolest

«Oleme siin iga kord viisakalt pool tundi oodanud, aga Kirss on jätnud tulemata,» räägib Christina Kroonikale. «Ma väga tahan, et see test tehtaks. Asi on põhimõttes. Tahaksin, et Kirss maksaks 1500 krooni kuus,» pajatab Christina kÜLVAND (28). Naine on oma poja Christian-Danver-Remy’ hooldus- ja kasvatusõiguse loovutanud oma emale.

Enda mitteilmumist selgitab Toomas Kirss  (42) nii: «Kohale saabudes nägin, kuidas Christina jagas ajakirjanikele intervjuusid. Kuna ma polnud pressikonverentsist huvitatud, keerasin otsa ringi. Mulle on arusaamatu, miks mind otsiti üles seitse aastat hiljem! Kuna ülejäänud kolm last on ta maha parseldanud ning kõigi nelja lapse hooldusõigused ära andnud, miks siis Christina üldse ajakirjanduses esineb? Tänini pole ta minuga üheski küsimuses kordagi ühendust võtnud.» Tüdruk taotleb tegelikult enesereklaami, arvab Kirss ja teatab kindlalt: «Edaspidi ei jaga ma sel teemal enam ühtegi kommentaari!»
Peale kõnealuse poja on naisel veel kolm last, kelle vanemlikest õigustest on ta loobunud: välismaal elavad kaksikud ning tütar, keda kasvatab lapse isa.