"Tead, ma küsisin just [ETV juhi] Ainar Ruussaare käest – võin ka meili näidata –, kuidas tema vastab, kui mõne sarja maksumuse kohta küsitakse. Ta ütles, et kui on tootjafirmaga leping ja see firma avaldab täpsema info, siis ta ei protesteeri. Kui tootjaks on Eesti Televisioon ise, siis avaldab ta suurusjärgu. Mis puudutab näitlejate ja teiste tasu, nagu sotsid nõuavad, siis neid summasid ei avaldata. Kui sa küsid, kas Savisaar sai raha, siis ei, Savisaar ei saanud raha. Ei saa tulevikuski mitte pennigi."

Kriitikat oli palju. Postimees, mulle meenub, ütles, et see on nagu koduporno või midagi sellist. Kuidas kriitika vastu võtsite?

"Arvan siiski, et oma ülesande on see seriaal ikkagi täitnud. See reaktsioon on loomulik… Ma ütleks nii: mida rohkem seda kriitikat on, seda õigemasse kohta on see tükk läinud. Toomas Kirss helistas mulle kohe ja ütles: olete maha saanud vapustavalt hea asjaga. Ütles, et ta poleks uskunud, et Rando Pettai saab nii hea asjaga maha. Kõik see rütm ja muusika ja montaaž. Ma tunnen Toomast lapsest saati, teda ei saa süüdistada, et oleks kirglik Savisaare pooldaja…Tunnustas professionaalselt. Muide, käisin eile polikliinikus. Tuleb mulle vastu üks härrasmees – ütleb, et vaatas seriaali ja väga meeldis."