Varsti, varsti helisevad pulmakellad! Legendaarse Justamendi laulja Toomas Lunge (48) ja seriaali «Pilvede all» üks peaosalisi, näitleja Inga Allik (31) kihlusid veebruari keskel. Vanakooli mehena kinkis Toomas Ingale oma sügava armastuse kinnituseks sinise safiiriga kuldsõrmuse.

«Kogu raha läks mängu,» kinnitab Toomas naljaga pooleks. «Kõik, mis mul oli, läks sõrmusele.» Inga ja Toomas on muhe ja tore paar juba mitu head aastat, nende suhe tärkas 2007. aasta suvel, kui mõlemad tegid kaasa suvelavastuses «Muna EÜE ehk viimane kava». Selge on see, et iga suhe peab arenema ning käes oligi ka aeg, kus Toomas pidas paslikuks astuda mehine samm traditsioonilise abielu suunas.

«Ma pidin ju midagi ette võtma,» muheleb Lunge, ja viskab villast: «Inga on ju lapseootel ja sünnituse tähtaeg on märtsi keskel.»

Läinud nädalal käis seni veel duett Allik-Lunge või Lunge-Allik vaatamas, kas tulemas on poiss või tüdruk. «Midagi seal ekraanil vilksatas, aga me ei ole veel päris kindlad,» sõnab Toomas.

Toomas Lungel on eelmistest kooseludest täiskasvanud tütar Hanna-Marta ja poeg Ott Marten. Ingal on eelmisest suhtest seitsmeaastane poeg Rasmus, kes vahel koos Inga ja Toomasega seltskonnas liigub.