1. Henry ja Maris Kõrvitsa tütar Tuule Teele Kõrvits nägi ilmavalgust 2010. aastal. Pisike piiga on juba mõnel korral meedias laineid löönud, kõigepealt oma kaunikõlalise nimega ning hiljuti jagas Genka enda ja tütrekese ühist pilti ka Instagramis.

2. Luisa Värgi ja Taavi Rõivase tütar Miina Rihanna Rõivas sai oma kaks eesnime Miina Härma ja popstaar Rihanna järgi. Kui algul hoidis paar last avalikust elust pigem eemal, siis pärast Taavi peaminstrikarjääri algust on ka Miina Rihanna aina enam kaamerate ees. Viimati jutustas 2009. aastal sündinud neiu oma pere uuest liikmest, samojeedi koerast, saatele "Ringvaade".

3. Mait Malmsteni ja Harriet Toompere poeg Franz Malmsten pärineb tõelisest teatridünastiast. Hendrik Toompere on tema vanaisa, Toompere jr onu, ema Harriet Toompere ja isa Mait Malmsten. See on ülimalt soodne pinnas alustada näitlejateed juba varakult ning Franzu populaarseim roll on olnud "Klassikokkutulekus" oma isa poega mängida.

4. Evelin Ilvese ja Toomas Hendrik Ilvese tütar Kadri Keiu Ilves sündis 2003. aastal. Kohe, kui Ilvesed Kadriorgu kolisid, toodi meediapilti ka pisike Kadri Keiu, kelle noor elutee algaski sisuliselt rambivalguses. Küll oleme näinud Kadri Keiu koolikatseid, tema esimesse klassi minekut, osalust presidendi vastuvõttudel ja isa Toomase pulmas.

5. Toomas Hendrik Ilvese poeg Luukas Kristjan ja tütar Juulia Kristiine kolisid ühes isa Toomase ja ema Merryga üheksakümnendatel Eestisse. Kuid ajal, mil Toomas kohtas oma uut silmarõõmu Evelini, võttis Merry lapsed ja naasis USA-sse. Luukas ja Juulia olid vanemate lahutuse ajal vastavalt 11- ja 6aastased. Täna on Luukas Kristjan eestlastele tuttav ja tegutseb euroametnikuna ning elab alaliselt Brüsselis. Tütar Juulia hobid on hoopis huvitavamad. Neiu pole kunagi tahtnud meedia tähelepanu ning need üksikud korrad, mil teda isa presidentuuri ajal koos temaga nähtud, on olnud pigem mässulised.

Juulia Kristiine tegutseb hetkel USA-s ning on Publiku andmete kohaselt esoteerikamaailmas tegev. Noor naine on ravitseja ja tegeleb muude spirituaalsete teemadega.

6. Edgar Savisaare lapsed Erki, Maria ja Rosina on kõik rohkemal või vähemal määral meediapildis olnud. Erki neist kolmest kuni praeguseni ilmselt kõige vähem, ent vastne riigikogu liikme staatus on olukorda muutnud. Maria on abielus hollandlase Caspar Groeneveldiga ning paar kasvatab kahte last. Rosina Savisaar on elanud juba aastaid euroopas. Kõigepealt mitmes linnas Prantsusmaal ning nüüd tudeerib neiu Inglismaal Bath'i ülikoolis. Rosina on Edgar Savisaare ja Vilja Toomasti ainus ühine laps.

7. Ithaka Maria ja Tomi Rahula tütar Agathe Vega on mitmel korral võtnud osa lastemoodi tutvustavatest üritustest ning lavale astunud modellina. Ithaka ja Tomi kohtusid teismelistena ning nende abielu sai läbi 2004. aastal. Agathe Vega oli siis vaid kahe aastane. Lahutus tuli avalikuks alles 2011. aastal, mil Tomi tabati kohtingult tänase abikaasa Anniga. Agathe Vega on ka muusikaliselt andekas ning musitseerib koos presidendi tütar Kadri Keiuga.

8. Marika Korolevi tütar Annabel Korolev on sünnist saati teleekraanil viibinud. Kui Marika lapseootele jäi, kirjutati see ka "Õnne 13" stsenaariumisse sisse ja tema tegelane Evelin Sumberg sünnitas tütre nimega Annabel. Tänaseks on Annabelist sirgunud noor näitlejanna ning ta õpib alates 2014. aastast Inglismaal teatri- ja filmikoolis.

9. Kaia Triisa ja Koit Toome tütar Rebecca ümber käis lapse sünni järel tõeline tants ja trall. Kõigepealt varjas Kaia oma rasedust ja väitis, et ainult kõhule kogunevad ülekilod tulevad stressist. Kaia tunnistas emaks saamist kaks kuud pärast Rebecca sündi ning rääkis, kuidas emaks saamisega oli tal raske leppida.

Lapse isa hoidis naine aga kiivalt saladuses kuniks Kroonika esilehel ühes imikuga poseeris. See foto lahvatas skandaali, kus kõrvutati Koit Toome titepilt ja Rebecca foto ja nähti, kuis viimane on justkui Koidu suust kukkunud. Koit eitas tungivalt oma isadust ja nimetas tõika lausa rumaluseks. Nüüd on Koit ja Kaia lahutamatu tandem ning Rebecca nendega alati vahvalt kaasas.

10. Krista Lensini tütar Simone on naise sõnul tema elu parim kingitus. Krista on Simonet üksinda kasvatanud ning oma tütres näeb ta oma elutööd. "Mina olen õnnistatud ingliga, kes arvab, et tema ema on äge!" rääkis ta oma tütrest Õhtulehele. Simone on nooremana alatasa emaga kaasas käinud, ent nüüd on teismeeas neiu huvid ilmselt muutunud ja teda enam nii aktiivselt empsiga hängimas ei kohta.