"Kui naised tulevad juuksurisse foto käes, siis mehed reeglina seda ei tee. Seepärast on TOP 10nes nii välismaalasi kui ka eestlasi," selgitab
Maarika Heering
(all fotol).

Maarika Heering

TOP 10:

1. David Beckham
"On mehi, kes tahavad David Beckhami soenguid ning on valmis oma lõikust ja juuksevärvi muutma täpselt nii sageli, kui nende iidol seda teeb. Beckham on kuum ja seda ei häbene mehed tunnistada."

David Beckham

2. Uno Loop

"Loop on klassika - tal on läbi aegade kõige parem juukselõikus, mida mehed armastavad. Soliidne härra, kes on pikki aastaid mehi inspireerinud."

IMG_5955

3-4. Zenja Fokin ja Mihkel Mattisen

"Mõlemad kannavad oma blondid juuksed kenast välja. Eesti mees pole oma loomulikult blondide juustega pahatihti rahul, kuid nii Mihkel kui ka Zenja on julgustanud paljusid."

Ehtebazaar

"Mihkel Mattisen on eriti hea näide loomulikust blondist, kes oma juuksevärvi ei häbene ja miks peakski? Talle sobib see hästi."

Mihkel Mattisen

5. Hendrik Sal-Saller

"Hendrik Sal-Salleriga on sama lugu nagu David Beckhamiga. Kui Saller värvis juuksed mustaks, siis tulid salongi väikesed Sallerid, kes soovisid samasugust soengut ja värvi. Kui Saller stiili muutis, tehti sama. Pole saladus, et noored Eesti artistid võtavad Sallerilt šnitti."

Hendrik Sal-Saller

6
.
Daniel Craig

"Uue James Bondiga tuli ka ihaldatud hästi lühike lõikus, mis on efektne ja mida on lihtne hooldada. Seda soovivad eriti sportlikku elustiili viljelevad mehed. Kes meestest ei sooviks olla James Bond?"

James Bond, Daniel Craig, Olga Kurylenko

7.
Rolf Roosalu

"Rolf Roosalul on oma jüngrid, kes soovivad temaga sarnada. Näiteks oli tal pikk valge tukk, mida noored väga soovisid. See pakkus kõvasti jutuainet ja teisedki Roosalu soengud on leidnud jäljendamist."

rolf roosalu

"Kui veel tuka juurde tagasi tulla, siis just Tom Cruise kandis pika tuka moekaks ja see laine jõudis ka Eestisse."

Tom Cruise 2007/2008

8. Tanel Padar

"Padaril on alati väga õnnestunud lõikused ja ta näeb erakordselt hea välja. Seepärast on ka Taneli soengud popid ning meeste seas hinnatud."

Plaadiesitlus

9-10. Kaur Kender ja Mihkel Raud

"Mehed häbenevad pahatihti kiilanemist, kuid Kaur Kender on näide mehest, kes kiilaka pea soliidselt välja kannab. Tema aastate pikkune imago on andnud julgust ka teistele meestele."

kender

"Sama lugu on Mihkel Rauaga. Võib öelda, et kui Raud on teles, tuleb meestel rohkem juuksed nulli ajada."

Superstaarid-1-3