10. Kalvi-Kalle Kruusamägi

Kalvi-Kalle Kruusamägi näol on tegemist tõelise fenomeniga, mees sööstis raketina kohalikku meelelahutustaevasse eelmise aastal, kui ta osales tõsielusaates "Prooviabielu", mille näol oli tegemist viimase kümne aasta kõige edukama taolise teleprojektiga.

Saates leidis ta Helen Kõpu, kellega koos ka hiljem väga skandaalses suhtes oldi. Paari lühikesest kooselust sündis ka laps. Praegu töötab mees kodukandis autodega ja tülitseb endiselt avalikult sotsiaalmeedias oma endise elukaaslase Heleniga.

Kalvi-Kalle Kruusamäe kohtus

9. Bussi-Meelis ehk Meelis Tomson

2005. aasta suvel kulges kamp elu ja noorust nautivaid eestlasi läbi Eesti suve. 9-kohalise väikebussiga sõideti kaheksa nädalat mööda Eestit ringi, külastati kõikvõimalikke üritusi ja vahel tehti tööd ka. Üks meeldejäävamaid osalisi oli fotograaf ja Mari-Leen Albersi teine pool Meelis Tomson.

Praegu peavad Meelis ja Mari-Leen koos menukat blogi Marimell, samuti korraldavad nad üritust "Eesti Blogiauhinnad". Samuti on paaril koos ühine poeg.

meelis

8. Baari-Annika ehk Annika Kiidron

Paljud meist mäletavad ehedalt tõsielusarja "Baar", mis oli Eestis üks esimesi sellelaadseid projekte, hullutades telepublikut aastatel 2004 ja 2005.

Annika Kiidron oli eelmisel kümnendil, kohe pärast "Baari" saate võitu üks Eesti populaarsemaid avaliku elu tegelasi, tema ümber möllanud furoor oli suisa nii häiriv, et naine ei saanud üksinda tänavail ringi liikuda, tema Rate.ee kontol oli 10 000 fänni ja ebameeldiv tähelepanu sundis ta koduseinte vahele varjule. "Ma olen nii tüdinenud kodus istumisest," pihtis ta 2009.aastal Õhtulehele antud intervjuus, olles tollal töötu.

2011. aastal suundus Annika Lõuna-Eesti kuplite vahele maaelu nautima ja alustas tööd raadio Ring FM saatejuhina. Praegu on naine üks Eesti hinnatumaid ja ägedamaid noori disainereid. Sel kevadel Noblessner Shipyardis toimunud 31. ERKI Moeshow’l kuulutati kunagise tõsieluseriaali kangelanna kollektsioon "It’s A Trap?" rahvusvahelise žürii hinnangul võitjaks ja peapreemia saajaks.

175802

Helena-Reet jõudis esmalt meediasse siis, kui 2001. aastal Robinsoniks kandideerides teatas, et on seksstaari Kristiina Bellanova lesbiarmuke.

"See oli pisike bluff, mis kandideerijatele "okeerimisvoorus" lubatud oli," tunnistas naine 2003. aastal Õhtulehele.

Praeguseks on Ennetist saanud edukas ärinaine, Helena-Reet on portaali OhMyGossip.ee peatoimetaja ja Skandinaavia meediakontserni juhatuse liige. Tema erinevaid sotsiaalmeediakontosid jälgib umbes viis miljonit inimest

"Minu töö on väga mitmekesine. Kuna üks osa minu tööst hõlmab Põhjamaade kaastöötajate juhtimist, kohalike ürituste ja messide külastusi ning turismiarendust ja kajastust, siis seetõttu reisin väga palju erinevate Põhjamaade vahel. Teeme tihedat koostööd reisiagentuuride ning turismiministeeriumitega, et tutvustada põhjamaalastele kohalikke ja välisriikide uusi sihtkohti, teeme koostööd kohalike omavalitsuste ning kultuurikeskustega, et säilitada ja edasi kanda Põhjamaade keelt, kultuuri ja traditsioone. Kolmas oluline osa on uudiste tegemine ja tõlkimine, lehtede haldamine ja arendamine, seda eelistan teha kodust," rääkis selle aasta alguses naine oma tööst portaalile Geenius.

"NordenBladeti missioon on hoida ja tugevdada Põhjamaade kultuuripärandit ning edasi kanda traditsioone ja väärtusi, luua koostöövõrke, kujundada paremat tulevikku Põhjamaade elanikele, jagada teavet ning pakkuda kvaliteetset infot," lisas ta.

ROBINSONID

6. Baari-Paavo ehk Paavo Pärn

Mees sai tuntuks 2004. aastal tõsielusaatest "Baar", hiljem laulis ka bändis Quattro, kuid tema suurimaks muusikaliseks numbriks jäi sobiva nimega süldilauluke "Baar". Skandaalses tõsielusaates õnnestus mehel pääseda finaali. Mehel on 18. jaanuarist 2008 tütar Telle Vilderseniga (Baari-Tellega), kes oli samuti üks tõsielusarja "Baar" kangelastest.

Paavo Pärn on Reformierakonna liikmena tegelenud poliitikaga. 2004. aastal valiti ta Reformierakonna noortekogu peasekretäriks.

Praegu on mees projekteerimisettevõtte Sirkel ja Mall ekspordijuht.

Paavo Pärn

5. Bussi-Birjo ehk Birjo Piiroja

2005. aastal tõsielusaates "Buss" kuulsaks saanud Raio Piiroja õde Birjo Piiroja jäi mällu paljastavate fotodega meesteajakirjas. Naine töötas samal ajal Sindi Gümnaasiumis huvijuhina, kehanäitamine tekitas kohalikes elanikes pahameelt.

Mõnda aega juhatas ta Pärnu koduta loomade varjupaika, praegu on ta Pärnumaa Agilityklubi "Minu sõber" treener. Samuti on naine üks Kaisma suurjärve puhkeala omanikest, mis tegeleb majutusega. Veelgi on Piiroja osanik firmas Sparkling Marmor, mis tegutseb peamiselt hulgi- ja jaekaubanduses, põhitegevuseks on lemmikloomade ja -lindude ning nende toidu ja tarvete jaemüük kauplustes.

BIRJO PIIROJA

4. Lihtsa elu Triin ja Sille ehk Triin Tulev ja Sille Sutting

Lihtsast elust tuntud Sille ja Triin vallutasid oma kuldaväärt tarkuseteradega teleekraani rohkem kui kümme aastat tagasi. Tüdrukud pildusid palju tarku mõtteteri. Näiteks: "Huvitav, kas maal on lendurid ka? Ei, mitte lendurid, vaid need põllumehed, noh. Hahahaa... põldurid!" Kui Sille on avalikust elust tagasi tõmbunud, siis Triin Tulev on meedia huviorbiiti jäänud püsivamalt.

2014. aasta oktoobris tuli Triin Tulev "Pealtnägijas" avalikuks šokeeriva ülestunnistusega, milles väitis, et tema toonane elukaaslane Rasmus Vesiloo kasutas tema kallal vägivalda. Sama aasta novembri lõpus jõudis hirmuäratav lugu ka raamatu "Elus" kaante vahele ning Tulev asutas heategevusfondi ja asus võitlust pidama naistevastase vägivalla vastu.

Raamatu kirjastaja Ajakirjade Kirjastus korjas aastal 2016. memuaarid oma letilt kokku ja andis need Vesiloole, kuna kirjastaja ei soovinud enam kahe tülitseva poole konfliktis osaleda. Eelmisel aastal tunnistas Tulev, et avaldas raamatus endise elukaaslase kohta valeinfot.

Eestikeelse Playboy avaüritus

3. Farmi-Gabriel ehk Gabriel Kubjas

2003. aastal eertisse jõudnud tõsielusarjas "Farm" osales kokku 15 inimest – viis Eestis ja viis kummastki Balti riigist. Osalised asusid elama ühe katuse alla tsivilisatsioonist ära lõigatud maamajja.

Elamistingimused talus vastavad 100 aasta tagustele oludele, puudusid igasugused mugavused, millega kaasaegne inimene on harjunud. Eestlastest tegi sarjas võimsa tähelennu toona turvamehena töötanud Gabriel Kubjas.

Hiljem striptiisistaariks kerkinud Gabriel Kubjas käis mullu detsembris kohtuteed, saades enda kanda süüdimõistva otsuse narkootilise aine mõju all sõiduki juhtimises.

Mees on astunud kohtukulli ette ka varasemalt: 2012. aastal mõistis Harju maakohus Gabriel Kubjase süüdi seksuaalkuriteos, määrates talle kokkuleppemenetluse korras kaheaastase tingimisi vangistuse sama pika katseajaga.

Selle aasta alguses osales Kubjas koos kunagise erootikatähe Kristiina Bellanovaga lustakas reklaamklipis. Kirglike pilkude ja kannikakrabamise saatel valis telepaar enesele uut voodit.

Seksikaim-124

2. Printsessi-Triinu ehk Triinu Akimseu

Triinust sai pea kümme aastat tagasi tõeline tõsielu- ja seltskonnastaar, ta poseeris alasti meesteajakirjale Playboy ja pesi reklaamklipi jaoks koos oma hea sõbranna Tõehetke-Lilitiga bikiinides limusiine. Kõigele pani alguse tõsielusari "Unistuste printsess".

2012. aastal leidis Triinu Hawaiilt oma elu armastuse, merejalaväelase Lance Akimseu, kellega ta ka abieluranda sõudis ning Triinu Hoolmast sai Triinu Akimseu. Paar elab praegu Jaapanis.

"Triinu Hoolmast on saanud Triinu Akimseu, kes on endiselt seiklushimuline, kuid abielunaisena olen õnnelik ka rahulikus pereelus. Olen "seiklusfilmis" juba piisavalt elanud. Edasised seiklused on kõik seotud minu abikaasa ja pereeluga," tunnistas naine möödunud aastal Õhtulehele.

glam-3

1. Prooviabielu-Helen ehk Helen Kõpp

Helen Kõpp ei vaja pikemat tutvustamist, naine sai tuntuks hittsaatest "Prooviabielu" ning ei ole meediast kadunud tänase päevani. Ühine laps Kalvi-Kallega, valus lahkuminek ja pidev meedias figureerimine on Helenist teinud viimaste aastate kõige suurema tõsielustaari.

Praegu kasvatab Helen üksi last ja annab oma fännidele sotsiaalmeedias ning Õhtulehe blogis pidevalt ülevaate oma tegemistest.

Helen Kõpp ja Kalvi Kalle