1. Gene Simmons

Alati keelt välgutav ansambel KISSi bassimängija õpetas Herlemis kuuendat klassi enne, kui temast bassi mängiv deemon sai.

2. Alexander Graham Bell

Telefoni leiutaja õpetas Bostonis kurttummadele kõnekunsti.

3. Sting

Enne, kui laulja koos ansambliga The Police kuulsaks sai, õpetas ta inglise keelt, muusikat ja jalgpalli koolis nimega St. Catherine's Convent School.

4. Robert Frost

Mees toetas oma kirjaniku tööd teenides lisaraha õpetajana. Ta töötas Pinkerton Academy nimelises koolis nii õpetaja kui ka farmerina, mille meeldejäävaks seigaks on see, et ta kartis kanu ja unustas õigel ajal lehmi lüpsta.

5. Lyndon Johnson

36. USA presidendi karjäär algas ühe Texase kooli direktorina, kus ta ka väitlemist õpetas. Jutud käivad, et kui tema meeskond napilt ühe suure võistluse kaotas, siis pidi ta enne oksendama, kui ta lavale võitjaid õnnitlema suutis tulla.

6. Art Garfunkel

Me ei saa küll Paul Simoni eest rääkida, kuid vähemalt pool ansamblist Simon and Garfunkel oli matemaatikas väga hea. Kui lugu "Bridge Over Troubled Water" edetabelite tipus oli, õpetas Garfunkel Connecticutis matemaatikat ja lõpetas peaaegu doktorantuuri.

7. John Adams

Teine USA president pidas Worcesteris õpetaja ametit, kuid sai üsna pea aru, et see talle ei sobi. Siis kostitas ta jõnglasi mahlakate sõnadega ja läks ülikooli õigust õppima.

8. J.K Rowling

Harry Potteri autor töötas inglise keele õpetajana Portugalis ajal, mil esimesed võlumaailma seiklusjutud arenema hakkasid.

9. Mr. T

Kui õpilased ühes Chicago koolis kehalise kasvatuse tundi läksid, siis ilmselt olid nad igati sõnakuulelikud, sest hüpata ja roomata käskis neil sarjast "A-rühm" tuntud B.A.

10. Sylvester Stallone

Kui Stallone Šveitsis haridust omandas, siis pidas ta lisaraha saamiseks kehalise kasvatuse õpetaja ametit. Kõva trenn vingete kaklusstseenide tarbeks sai alguse juba kuuekümnendatel.