1. Bruno Mars

Laulja Bruno Mars arreteeriti 2010. aastal Las Vegases kui tema hotellitoa vannitoast leiti kotitäis kokaiini. Süüdistused hiljem tühistati. 2016. aastal vabandas ta ennast noorusega "Ma olin noor! See oli kuradi Vegas. Ma ei mõelnud," ja lisas, et juhtum tuletas meelde, et kõik võib kaduda.

2. Reese Witherspoon


2013. aastal näitlejanna Witherspoon ja abikaasa Jim Toth auto peatati, sest Toth sõitis valel rajal. Näitlejannal poleks probleeme tekkinud kui ta poleks autost välja astunud ja politseiga vaidlema hakanud, kas politsei saab talle öelda, mida ta teha tohib või ei.

3. Justin Bieber


Laulja Bieberi probleemne käitumine oli juba kõvasti tähelepanu saanud kui ta 2014. aastal arreteeriti. Bieberit süüdistati joobes juhtimises ja politseile vastu hakkamises. 2017. aastal jagas laulja arreteerimisest pilte ja lubas, et nii ei juhtu enam mitte kunagi.

4. Nicki Minaj


Minaj arreteeriti enne kuulsaks saamist 2003. aastal. Lauljat süüdistati ebaseadusliku relva omamise tõttu.

5. Matthew McConaughey


1999. aastal kurtsid McConaughey naabrid, et näitleja on liiga lärmakas. Politsei leidis eest täiesti paljalt bongo-trumme mängiva McConaughey. Ta arreteeriti marihuaana omamise ja politseile vastu hakkamise tõttu.

6. Lindsay Lohan


Lohani on arreteeritud mitmel korral, näiteks 2007. aastal arreteeriti näitleja joobes juhtimise ja kokaiini omamise tõttu. Karistuseks määrati Lohanile 1 päev vangistust ja kolm aastat tingimisi karistust. Mõned aastad hiljem käis Lohan jälle vangis, sest rikkus talle määratud tingimusi.

7. Mel Gibson


Gibsonil oli endise kaasa Oksana Grigorievaga mitmeid probleeme, mis viisid lõpuks näitleja arreteerimiseni. Gibson sunniti osalema koduvägivalla programmis, et ta "oma pea korda saaks".

8. Paris Hilton


Hiltoni on arreteeritud rohkem kui korra. Esimene kord arreteeriti kaunitar 2006. aastal joobes juhtimise tõttu, 2007. aastal tõmmati Hiltoni auto taas kõrvale, sest tema juhiluba oli peatatud. Kohtunik määras tingimusi rikkunud Hiltonile 45 päeva vangistust, millest vähem kui nädala veetis ta vangis ja ülejäänu kodus.

9. Hugh Grant


Hurmur Hugh Grant arreteeriti 1995. aastal seksi ostmise eest. Politsei leidis näitleja ja prostituudi nimega Divine Browni autost peale äsjalõppenud oraalseksi. Grantile määrati tingimisi karistus ja Brownile 180 päeva vangistust.

10. Khloe Kardashian


Kardashian arreteeriti 2007. aasta märtsis joobes juhtimise eest. Staarile karistuse tingimuste rikkumise tõttu 30 päeva vangistust, millest vangis veetis ta vaid 3 tundi.

Allikad: Cosmopolitan ja veebileht Really.