Siin nad on:

Nancy Himma-Matsik

90ndate diskokuninganna Nancy on alati rabanud oma salapärase ja tumedavõitu iluga ning ka nüüd, mil tal on kohe-kohe tulemas 50. juubel (23. mail), jätkab ta säramist. Eks siin ole arvatavasti mängus ka geenid: on ju Nancy lauljatarist ema Els Himmagi praeguseni väga võluv daam.

Anu Saagim

Bravuuritaril ootab 9. aprillil ees juba 53-sünnipäev, ent maharahunemisest pole veel märkigi, kuigi tuleb tõdeda, et kunagise kaliibriga pöörasusi on vähemaks jäänud. Saagimist on võrsunud üks elurõõmus ja kift daam, kelle positiivsus võiks kõigile eeskujuks olla.

Vilja Savisaar-Toomast

Aastaid poliitikas tegev olnud Vilja on Anu Saagimi eakaaslane, ehkki sündinud mõned kuud hiljem. Lahutuse järel Edgar Savisaarest on Vilja justkui taas õide puhkenud ning eks sellele on kaasa aidanud uus armastus. Vilja on ehe näide, et kunagi pole hilja uuesti alustada.

Kersti Toots

Ärimees Jaan Tootsist läinud aastal pärast aastatepikkust lahusolekut lõpuks ka ametlikult lahutanud Kersti saab 50-aastaseks tänavu 2. juunil. Lahutuse kohta ütles Kersti: "See oli igati meeldiv!" Lausa lust kuulda! Eelmisel suvel käisid jutud, et naine on juba leidnud ka uue silmarõõmu. Loodetavasti saabub säravale naisele koos poolsajandi sünnipäevaga rohkelt õnne!

Laine Randjärv

50-aastane endine kultuuriminister ning värske riigikogu liige Laine on samuti lahutatud naine, kellele sobib väärikas iseseisvus enam kui suurepäraselt, nagu nägime ka tänavusel presidendi vastuvõtul.

Marju Länik

Peagi juba uude aastakümnesse jõudev Marju Länik tõestas sügisel saates "Su nägu kõlab tuttavalt", mis puust proua ta on. Vaja tantsida? Saab! Vaja laulda, tantsida ja näidelda samaaegselt? Ka saab! Tõeliselt südikas ja hakkaja naisterahvas, kelles jagub ohtralt nooruslikku elusädet.

Marika Vaarik

Äsja "Savisaare" muusikali nimirollis hiilanud 52-aastase Marika viimased aastad on läinud suure meediatähelepanu tähe all ning seejuures suutis ta tänu telesarjale "Kättemaksukontor" tõusta koguni laste ja teismeliste iidoliks, mida ei juhtu just sageli. Vahva naine, kes on suur rahva lemmik!

Anna Levandi

Iluuisutamise ekspert ja treener Anna Levandi saab 50-aastaseks 30. juunil. Telesaatest "Tantsud jääl" kohtunikuna tuntud Anna suul on alati lai naeratus ning temast õhkub lausa lizaminnellilikult võrgutavat ilu.

Sirje Eesmaa

TV3 telediktor Sirje Eesmaa rebasekarva lopsakad juuksed lendlevad tänaseni reportaaže tehes tuules üle Eesti. Pikad aastad telepurgis on teinud Sirje armsaks paljudele eestlastele. 

Anne Veski

27. veebruaril täitus Eesti legendaarseimal lauljataril 59. eluaasta ning juba vähem kui aasta pärast saame tähistada tema 60. juubelit. Anne energia on kui kustumatu leek ning see lõõmab siiani nii meie kui ka Venemaa suurtel lavadel. Inspireeriv ja imeline daam, kes selgelt valdab väga hästi seda elamise asja.