1. Elina Purde (endine Pähklimägi) "Kättemaksukontori" endine staar, kes kehastas sõjakat ning füüsiliselt sitket Häidit, sai läinud juulis pisitütre Mia emaks ning abiellus oma abikaasa Andrus Purdega. Hiljem jagas andekas näitlejanna oma elu õppetunde ka ajakirja Anne&Stiil veergudel, ilmutades vahvat suhtumist lapse saamisesse kui enesearengu suurde ülesandesse.

2. Anni Arro

Kokaraamatute autor ning mitme restorani pidaja ning kokanduslik loovhing Anni Arro sai lapse mullu 2. septembril, lapse isaks üritusproduktsiooniettevõtte RGB Baltic Ltd. partner ja projektijuht Marko Erlach. Tütreke sai nimeks Anita Astrid ning loodetvasti saab temast sama hakkaja naine nagu emagi!

3. Maret Soom

Tuntud suhte- ja üritustekorraldaja Maret Soom ja tema ettevõtjast elukaaslane Raimo Ainso said lapsevanemateks tänavu 18. märtsil.

4. Karolin Kuusik

Stilist ning moekunstnik Karolin Kuusik tõi enda ja oma elukaaslase Kostja Tsõbulevski esikpoja ilmale läinud suve lõpus ning töötas nii raseduse ajal kui ka pärast seda ikka edasi nagu usin mesilane.

5. Gerli Padar

Kuigi Gerli esimene kord emaks saada toimus juba kümme aastat varem, kui sündis tema tütar Amanda Rebecca, siis tantsijast elukaaslase Martin Parmasega said nad ühise lapse mullu augustis, kui ilmale tuli tütreke Camilla Miranda. Gerli on korduvalt tõestanud, et lapse saamine annab elule vaid juurde, mitte ei võta ära ning ükski eesmärk täitmata ei jää - näiteks lõpetab tegus artist juba loetud nädalate pärast Tartu Ülikooli ajakirjanduse eriala!

6. Liis-Katrin Avandi

Poja kaotuse üle elanud Liis-Katrin ning Märt Avandi pere sai sügisel ühe plikatirtsu võrra rikkamaks. Mõlemad tegutsevad kogu hingega selle nimel, et aidata vähihaigete laste peredel toime tulla.

7. Marvi Vallaste

Mitmekülgne ja tragi lauljatar sai tütre emaks läinud augustis ning juba paari kuu pärast oli taas lavalaudadel. Vot see on kirg!

8. Veronika Portsmuth

Dirigent Veronika Portsmuth on sedasorti naine, kel alati tuhat tegemist käsil. Märtsis sai üks edukas "projekt" kisaga lõpule viidud: lapse saamine. Suurem projekt ehk kasvatamine ootab ees, ent pole kahtlustki, et tütretirtsul saab olema põnev lapsepõlv keset muusikat ja muusikuid. 

9. Lenna Kuurmaa

Käesolev kevad saabus muusikute Lenna Kuurmaa ja Robi Vaigla eriti rõõmsalt: paar sai teise tütrekese! Armastatud lauljatar, kes ka rahvusvahelist karjääri on ajanud, esineb nüüd vähem ning on otsustanud pühenduda laste kasvatamisele - see olevat nüüd kõige tähtsam.

10. Mailis Reps

Ürgema Mailis Repsi puhul pole enam midagi imestada, kui saabub uudis, et tulekul on uus beebi - kokku on tal neid juba viis, kellest viimane sündis läinud augustis. Tubli naine, kes nüüdseks tasandanud iivet juba kahe pere eest.

Boonus: Janika Sillamaa

"Jah see vastab tõele, aga ma mingit pikka juttu ei tahaks hakata sellest tegema," kinnitas lauljatar Janika Sillamaa hiljuti, et saab napilt enne 40aastaseks saamist ka esmakordselt emaks. Tütreke pidada sündima millalgi aprilli ja mai vahel, ent tänaseks pole rõõmsaid uudiseid veel kuulda, ent kes teab - ehk saabub beebi juba homme, kingitusena emadepäevaks!