1. Gisele Bündchen - 42 mln USD

See Brasiilia imenaine troonib edetablit juba seitsmendat aastat järjest.33-aastane supermodell ja kahe lapse ema teenib nii ökokosmeetikabrändi Sejaa, Brasiilia jalanõubrändi Grendene, kui ka Oral-B ja Pantene pealt. Arvata võb, et tuleva aasta sissetulekutest suure osa moodustab Bündcheni hiiglaslik leping H&M kiirmoeketiga, mis tema plakatid ka üle Eesti laiali on pillutanud.

2. Miranda Kerr - 7,2 mln USD

Victoria's Secreti modellina tuntuks saanud 30-aastane Austraalia modell Kerr teenis suure summa oma sissetulekutest muuhulgas Mango reklaamnäoks olemiselt. Muuseas - koguni kuus modelli tänavusest topist on pärit Ameerika pesubrändi Victoria's Secreti lavalaudadelt. Kerri jaoks on ingliteekond sellest aastast küll läbi, kuid jätkab tõenäoliselt veel pikka aega väga edukalt.

3. Adriana Lima - 6 mln USD

Kahe lapse ema, 32-aastane Brasiilia modell Lima, kelle sissetulekud eelmise aastaga võrreldes vähenesid, suutis topis siiski koha võrra tõusta. Tegemist on Victoria's Secreti veteraningliga, kes on pesufirma tiibu kandnud juba 13 aastat.

4. Kate Moss - 5,7 mln USD

Kuigi juba 39-aastane, on ikooniline Briti modell Kate Moss tänini "kuum kaup". Naisel on lepingud Rimmeli, Versace ja Vogue Eyeweariga ning jaanuaris poseerib ta alasti Playboy 60. ja enda 40. juubeli puhul.

5. Liu Wen - 4,3 mln USD

25-aastane Wen on esimene tõeline Hiina supermodell läänemaailmas ning esimene asiaadist Victoria's Secreti ingel. Tema klientideks on H&M, Estee Lauder, Calvin Klein, Hugo Boss jpt.

6. Hilary Rhoda - 4 mln USD

26-aastane Rhoda on seitsmendat aastat Estee Lauderi modell ja tema klientide hulka kuuluvad ka Nike, Hugo Boss, Ralph Lauren ja Victoria’s Secret.

7. Carolyn Murphy - 3,6 mln USD

Ameeriklannast Murphy on aastast 2001. Estée Lauderi modell ja teinud koostööd kõrgmoenimedega Karl Lagerfeld ja Helmut Newton.

8. Joan Smalls - 3,5 mln USD

Puerto Ricost pärit Smallsi karjäär võttis tuurid üles aastal 2010, kui temast sai Esteé Lauderi latiino-esindaja. Sestsaati on tema klientideks ka Givenchy, Chanel, Lacoste, Calvin Klein Jeans ning ta on poseerinud ajakirjade Vogue, Harper’s Bazaar ja GQ kaanel.

9. Candice Swanepoel - 3,3 mln USD

Victoria's Secreti inglite liidri suurim palgatšekk pärinebki pesufirmalt, kuid see 15-aastasena Lõuna-Aafrika kirbuturult avastatud kaunitarile pakuvad tööd paljud, Versacest Max Factorini.

10. Lara Stone - 3,2 mln USD

2010. aastal hiiglasliku Calvin Kleini lepingu saanud Lara Stone on varasemalt modellide teenistustopis ülalpool asetsenud, kuid tema sissetulekud vähenesid märkimisväärselt, kui modell sel kevadel emaks sai.

Allikas: Forbes

VAATA GALERIID: