Britney Spears
Ei ole saladus, et 37-aastasele lauljatarile meeldib süüa, jäädes tihti pildile rämpstoiduga. Aga tema töötajate sõnul on tal üpris kummaline suhe toiduga. Britney majapidaja avaldab, et popstaar jätab toidujääke igale poole vedelema. Koristajad on leidnud küpsiseid, friikartuleid ja isegi pooleldi söödud burgereid vedelemas tema magamistoas, leides toidujääke isegi madratsi alt ja linade vahelt!

George Clooney
58-aastane näitleja võib küll tunduda toredaim mees kogu maailmas, kuid tema töötajate sõnul on lood hoopis vastupidised. Väidetavalt ei käitu George oma alluvatega just kõige viisakamalt, lisaks sellele kahtlustab ta neid alati ka varguses. Majapidajate sõnul kontrollib näitleja pidevalt oma baarikappi, kartes, et töötajad on ehk tema jooke tarbinud.

Johnny Depp
56-aastane näitleja on tuntud oma hullumeelsete ja eksentriliste rollide poolest. Tundub aga, et staar on ise samuti päris kiindunud oma rollidesse - nimelt kannab ta oma vanu filmikostüüme koduski vahetevahel. Nii võib meest näha tema kodus televiisori ees lesimas riietatult kui kapten Jack Sparrow või mõne muu karakterina.

Naomi Campbell
49-aastane modell armastab küünlaid rohkem kui miskit muud. Lausa nii palju, et iga kord, kui ta külastab mõnda hotelli, nõuab ta, et tema toas ootaks teda vähemalt 25 liilia lõhnalist küünalt. Ka tema kodustel töötajatel on tükk tööd küünalde vahel laveerida sellisel viisil, et nad küünalde läbimõeldud asetust sassi ei lööks.

Ariana Grande
26-aastane lauljatar võib kodus täieliku diivana käituda. Töötajate sõnul on Ariana kodus väga nõudlik ning räägib tihti ka oma alluvatega üleolevalt. Väidetavalt meeldib lauljatarile, kui teda koheldakse kui printsessi - soovides, et teda kantaks lausa süles. Kuigi Ariana ise on seda eitanud, on internetis levinud palju pilte, kus on näha teda jälle kellegi süles. Lauljatar on selle üle isegi nalja visanud: "Tere, mina olen Ariana Grande. Mind tuleb süles kanda."

Kristen Stewart
29-aastasel näitlejannal on üks suur pahe - ta on ahelsuitsetaja. Tema töötajad ütlevad, et Kristen suitsetab kodus pidevalt nagu "korsten" ja jätab seejuures suitsukonid igale poole vedelema. Üks majapidaja tunnistas, et leidis suitsukonisid isegi külmkapist!

Martha Stewart
Kuigi Marthale võivad meeldida kallid jalanõud, siis selgub, et tema kingadel ei tohi tallad olla punast värvi. Tema töötajad pihivad, et peavad tihti staari Christian Louboutini kingade punaseid taldasid markeriga mustaks värvima, sest sellised on Martha soovid.

Madonna
Kunagine staari lapsehoidja rääkis välja, mis Madonna suletud uste taga tegelikult toimub. Nimelt ei ole 60-aastasel lauljataril kodus televiisorit ja kõik tema töötajaid peavad järgima makrobiootilist dieeti! Mõned tema alluvad on veel nurisenud, et tööd on palju - viies Madonnale voodisse vett näiteks kuus korda öö jooksul, kuid palka maksab staar selle kõige eest vähe.

Lady Gaga
Selgub, et 33-aastasele lauljatarile ei meeldi sekunditki üksinda olla. Lady Gaga endine assistent räägib, kuidas staar pani ta päevad ja ööd läbi töötama ning üks tema tööülesannetest oli ka staariga ühes voodis magamine...

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston tunneb end oma kehas suurepäraselt ja ta ei kavatsegi seda varjata. Üks toateenija avalikustas, et 50-aastasele näitlejannale meeldib tihti oma kodus täiesti alasti ringi käia, ning teda ei häiri üldse, kui töötajad sealsamas on.