1. Indrek Galetin
Fotograaf Indrek Galetin pühkis viis aastat tagasi Eestimaa tolmu jalge alt ja asus avastama laia maailma. Galetin on oma talenti näidanud brittidele ja augustis lõpetas ta Londoni kaasaegsete kunstide kolledži.

2. Janne Saar
Endine Nexuse lauljatar kolis aastate eest Los Angelesse ning elab hetkel Hollywoodi külje all. Janne tegeleb jätkuvalt muusikaga, kuid uue kirena on neiu avastanud ka jooga ja meditatsiooni.

3. Carola Madis
Ka Carola Madis kolis mitu aastat tagasi Hollywoodi. Los Angeleses resideeruv Carola luges mõni aeg tagasi sisse kuulsa kirjaniku Neil Straussi audioraamatu.

4. Jana Kask
Staarisaate teise hooaja võitja kolis Hispaaniasse neli kuud tagasi, kus ta oma elu nullist on alustanud ja muusiku karjääri edendanud.
5. Iiris Vesik
Kaks aastat tagasi pakkis Iiris Vesik asjad ja kolis Londonisse muusikalist haridust täiendama.

6. Maarja Kivi
Saksamaal tüdrukutebändiga Vanilla Ninja laineid löönud Maarja Kivi kolis kaheksa aasta eest oma mänedžerist abikaasa Renee Meristega Los Angelesse. Lauljatar on oma ampluaad laiendanud ning laulmise ja laste kasvatamise kõrval tegeleb ta ka juuksuriametiga.
7. Erika Salumäe
Viis aastat tagasi kolis endine poliitik ja Eestile olümpiakullad toonud Erika Salumäe koos tütrega Hispaaniasse, sest arstid soovitasid talle Vahemere kliimat.
8. Charlene Rennit
Lauljatar Charlene jäi viis aastat tagasi klubiäris rahata ja põrutas hoopis Abu Dhabisse turunduskarjääri tegema.
9. Kerli Kõiv
Aastaid tagasi järgnes Kerli Kõiv oma unistustele, lahkus kodumaalt ja kolis Ameerikasse, kus pärast pikka tööd sai temast suur popstaar. Hetkel on Kerli Eestisse naasnud, et puhata Elva metsade vahel ja lõpetada oma viimane album.
10. Jüri Nael
Tantsuguru Jüri Nael resideerub Londonis juba seitsmendat aastat ning selle ajaga on omandatud 4 magistrit ja 1 doktorikraad, saadud teatriteaduse õpetajaks ja massööriks. Kohe-kohe asub Nael omandama ka oma viiendat magistrikraadi meditsiinifilosoofias osteopaatias.
11. Urmas Väljaots
11 aastat Pariisis elanud moepolitseinik Urmas Väljaots sai sel sügisel ootamatu pakkumise ja kolis Londonisse, et alustada tööd luksusmoefirmas Burberry.