1. Liina Randpere
Raadio Uuno hommikuprogrammi saatejuht Liina Randpere sai märtsi alguses esmakordselt emaks. Uuele ilmakodanikule pandi nimeks Mathias.

2. Renate
Pohlakute pere sai jaanuaris täiendust, kuna Aivar Pohlaku lauljatarist minia Renate tõi imale pisibeebi nimega Sandra.

3. Birgit Sarrap
Lauljatar Birgit Sarrapi ja abikaasa Indrek Sarrapi peres on nüüdsest suisa kahekordsed rõõmupäevad, kuna pisipoeg Simeonile sündis möödunud nädala reedel õeke, kellele pandi nimeks Helin.

4. Kristina Tennokese
Mitmekordsel Ladina-Ameerika tantsude Eesti meistril Kristina Tennokesel sündisid oktoobri alguses kaksikud, poiss ja tüdruk, kellele pandi üksteise suhtes tagurpidi nimed — Aron ja Nora.

5. Kristiina Heinmets-Aigro
2015. aasta jõulud olid Aigrote peres vägagi erilised. Kristiina Heinmets-Aigro ja ta ärimehest abikaasa Aivari perre sündis 23. detsembril pisitütar Alexandra Amelie. Uut ilmakodanikku tervitasid lisaks õnnelikele vanematele ka kaks vanemat venda — Airon Kindlus ja Leonhard Charlton.
6. Airi Vipulkumar Kansar
Lauljatar Airi Vipulkumar Kansar sai möödunud aasta lõpul neljandat korda emaks. Kauaoodatud beebitüdruk Adrika Vipulkumar Kansar toodi ilmale 20. detsembri õhtupoolikul. Tüdrukutirts on Airi ja tema abikaasa Vipulkumar Kansari teine ühine laps — poisipõnn Aryan Vipulkumar Kansar sündis mullu 21. aprillil. Lisaks kasvatab Airi ka kahte teismelist poega.

7. Monika Tamla
Uudisteankur Monika Tamla tõi veebruari lõpus ilmale pisikese poisikluti. Pesamuna on Monika peres kolmas poeg, naisel on lisaks kaks täiskasvanud poega Sander ja Silver.
8. Marta Vaarik
Näitleja Andrus Vaariku kunstnikust tütar Marta Vaarik sai emaks 1. oktoobril. Poisipõnnile mõeldi nime mitu nädalat, kuid lõpuks otsustati Aadami kasuks.
9. Sandra Nurmsalu
31. augustil nägi ilmavalgust lauljatar Sandra Nurmsalu ja tema elukaaslase Tarmo Kase teine tütar, kes sai eriti kauni ja kõlava nime — Flora Lee.
10. Kerli Toots
Kersti ja Jaan Tootsi tütar Kerli tõstis 26. juuni hommikul oma vanemad uude, vanavanemate staatusesse, kui ilmavalgust nägi pisike poisslaps nimega Georg Rask.
11. Sandra Uusberg
Ka Linnateatri näitleja Sandra Uusberg ja tema näitlejast abikaasa Uku Uusberg, kelle peres kasvab pisipoeg Hurbert, said möödunud nädalal tütre vanemateks.
12. Manona Paris
Manona ja Krister Paris kasvatavad oma ajakirjanike dünastiat ja tervitasid märtsis tuliuut ilmakodanikku, kelle nimeks sai Robin. Peres kasvab ka tänavu 6-aastaseks saav Tristan.