Abielusaate Liisa ja Helen jahivad telekas taas elukaaslasi: võõra inimesega ühes voodis magada ei ole nii hull midagi!


Homme õhtul jõuab TV3 eetrisse uus telesari "Prooviabielu", mis toob televaatajate ette sõbrannad Helen Kõpi (25) ja Liisa Kuusmaa (25), keda eestlased tunnevad juba varasemalt tõsielusarjast "Abielus esimesest silmapilgust".
Loe edasi...

VAATA UUESTI: "Prooviabielu" esimeses osas lõi ohtralt sädemeid ning üks paar otsustas magamistuba filmiva kaamera kinni katta!


Täna õhtul jõudis TV3-e ekraanile uue pöörase suhtesarja "Prooviabielu" esimene osa, milles kooselu asusid proovima Helen ja Kalvi-Kalle ning Liisa ja Žiga.
Loe edasi...

OHOO! Prooviabielu Helen ja Kalvi-Kalle pidutsesid Hollywoodis


Kuigi prooviabielu-Helen ja Kalvi-Kalle käisid saate ajal Tempo ööklubis, oli näha, et see Kallele ei meeldi. "Tegelkult tahaks ma siit minema minna," tunnistas Kalle saates.
Loe edasi...

"Prooviabielu" tulemus juba teada? Helen ja saates tema meheks kandideerinud Kalvi-Kalle on ametlikult paar

Foto: Facebook


Eile õhtul jõudis TV3 eetrisse uus suhete sari "Prooviabielu", mis toob televaatajate ette sõbrannad Helen Kõpi ja Liisa Kuusmaa, keda eestlased tunnevad juba varasemalt tõsielusarjast "Abielus esimesest silmapilgust".
Loe edasi...

LÄBI TA ONGI: "Prooviabielu" skandaalne grande finale! Liisa šokeeriv valik ja Helen leidis oma elu armastuse Kalvi-Kalle näol


Tänasega sai läbi skandaalne "Prooviabielu", milles osalenud Helen ja Liisa proovisid mitme nädala jooksul kokku kuut erinevat meest, et siis nende kandidaatide seast endale sobiv kaasa leida.
Loe edasi...

Superfännide megapidu! "Prooviabielu" Kalvi-Kalle ja Helen asuvad üheks pralleõhtuks baarileti taha

Prooviabielu osalised


Kalvi-Kalle Kruusamäe ja Helen Kõppi vaimustus ei paista rahva seas vaibuvat. Omamoodi suuvärgiga maamees ja magistritudeng Helen kütavad kirgi ning on nii populaarsed, et nad ei saa omasõnutsi rahulikult poeski käia.
Loe edasi...

"Prooviabielu" staar Kalvi-Kalle oma sugulastele: kui minu suhe Heleniga ei meeldi, võite minust lahti öelda!

Helen ja Kalvi-Kalle


Eile õhtul jõudis finaalini eksperimentaalne suhtesari "Prooviabielu", mille tulemusena leidis vähemasti üks osatäitja selle ainsa ja õige ehk Helen oma Kalvi-Kalle.
Loe edasi...

Kas pisipere tulekul? Abielusaate Helen valmistub emotsionaalselt sünnituseks

Prooviabielu osalised


"Prooviabielu" saates kirgi küttev staarpaar Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle Kruusamäe tunduvat olevat oma suhetes järgmisele tasandile liikunud. Nimelt on Helen sotsiaalvõrgustikus Facebook märkinud end huvitatud olevat üritusest nimega "Emotsionaalne sünnituseks valmistumine".
Loe edasi...

Prooviabielu-Helen ja Kalvi-Kalle räägivad tänases "Kolmeraudses" suud puhtaks

"Prooviabielu" Helen ja Kalvi-Kalle


Mihkel Raua jutusaate "Kolmeraudne" stuudios on täna külas TV3 pöörasest suhetesarjast "Prooviabielu" tuntuks saanud Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle Kruusamäe.
Loe edasi...

VAATA | Kas suudad pisaraid tagasi hoida? Kalvi-Kalle valmistas Helenile liigutava video

Helen ja Kalvi-Kalle


Tõsielusaatest "Prooviabielu" tuntuks saanud noorpaari kirglik armastus sai taaskord kinnitust, kui Kalvi-Kalle Kruusamäe postitas esmaspäeval YouTube'i südamliku video oma kallimast. Noore mehe armastuseavaldus on hetkel kõige kiiremini populaarsust koguv video kodumaal.
Loe edasi...

TV3 VIDEO | Kalvi-Kalle oma kallima pürgimisest nõiasaatesse: Helen jõuab vähemalt esikümnesse!


Sügisel jõuab TV3 eetrisse "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" uus hooaeg. Tänasel castingul oli kohal palju värvikaid ja maagilisi tegelasi, nende seas ka näiteks tõsielusarjas "Prooviabielu" osalenud Helen Kõpp, kes läks oma maagilisi võimeid katsetama elukaaslase soovitusel.
Loe edasi...

PUBLIKU VIDEO | Abielusaate Helen möllab Positivusel ja paljastab, miks Kalvi-Kalle autos magas


Saatest "Prooviabielu" tuntud Helen Kõpp sattus Publiku kaamera ette Positivus festivalil. Helen sattus festivalile esimest korda ning tuli siia kuulama üht oma lemmikartisti.
Loe edasi...

NOORED JÄLLE TÜLIS? Kalvi-Kalle jagab sotsiaalmeedias armuvalu: Helen käskis mul teiste naistega magada

Helen ja Kalvi-Kalle


Tõsielusaatest "Prooviabielu" tuntud paarike Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle Kruusamäe suhe kulgeb üle kivide ja kändude. Kui paar päeva tagasi kinnitas Helen, et noortel on kõik korras, siis Kalvi-Kalle viimaste päevade tegevus Facebookis tekitab palju küsimusi.
Loe edasi...

Helen Kõpp pärast skandaale: paaridevahelised suhted on isiklikud, mitte väljapoole demonstreerimiseks!

Staarid baaris


"Prooviabielust" tuntud ja nõiasaatesse pürgiv Helen Kõpp kurdab sotsiaalmeedias, et paaridevahelised suhted ei ole väljapoole demonstreerimiseks. Samuti on naine kriitiline meedia suhtes ja ütleb, et ilmuvad ainult üksikud asjalikud artiklid.
Loe edasi...

Ühe ajastu lõpp: "Prooviabielu" staarpaar Helen ja Kalvi-Kalle tõmbasid suhtele pidurit


Käesoleva aasta üks märgilisemaid saateid, tõsielusari "Prooviabielu" tõi vaatajateni värvika paari Helen Kõppi ja Kalvi-Kalle Kruusamäe. Paar, kelle tegemistel hoiti esimesest saateminutist alati silma peal, on tänaseks suhtes aja maha võtnud.
Loe edasi...

Hea tartlane, aita hädast välja! Kalvi-Kalle maabus Taaralinna ja otsib külma eest pelgupaika

Helen Kõpp ja Kalvi Kalle


Koomik Tigran Gevorkjan jagas Instagramis huvitavat fotot, kus võib näha seda, et "Prooviabielu" saatest tuntud Kalvi-Kalle Kruusamäe otsib Tartus endale öömaja.
Loe edasi...

Palju õnne! Prooviabielust tuntud Helen Kõpp ootab last: lähedased toetavad mu plaani saada üksikemaks

Helen Kõpp


Tõsieluseriaalidest "Abielus esimesest silmapilgust" ja "Prooviabielu" tuntud Helen Kõpp ootab last ning teatab, et valmistub saama üksikemaks. Seda siiski lähedaste toe ja abiga.
Loe edasi...